בעייה רפואית דילמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעייה רפואית דילמה
    י.ג.
    04/10/2010

אני סובל כחודשיים מכאבים מרובים בגרון במיוחד באזור השקד השמאלי

הייתי כבר 3 פעמים אצל אא"ג פעם נאמר לי ששזה דלקת וקיבלתי אנטיביוטיקה אך ללא הטבה, פעם נוספת נאמר שזה מהקיבה, פעם שלישית ראיתי רופא אחר אא"ג שבדק גם ע"י אנדוסקופיה פיבר אופטי ואמר שזה לדעתו גם מהכיבה ונתן טיפול ppi-אומפרדקס אך לצערי ללא הטבה חזרתי שוב לרופא המשפחה ואמר שיש דלקת וקיבלתי טיפול אנטיביוטי אך שוב ללא הטבה,חזרתי לרופא המשפחה(מחליף) שאמר שלדעתו יש פטריה בלוע ונתן טיפול של פרדניזון (שהבנתי לאחר מכן שהטיפול לא נכון למרות שהוא הקל על הכאבים) חזרתי בפעם הרביעית לרופא אף אוזן גרון והוא בדק שוב עם אנדוסקופיה ושוב לדעתו זה מהכיבה הוא אומר שיש אודם ע"פ האיריטנואידים ומתירי הקול והוא ציין שיש ענבל ארוך(מה זה אומר???)הוא נתן טיפול של לנטון וספריי flixotide disk(סטרואידים בשאיפה) אך שהלכתי לרופא המשפחה הוא לא המליץ לקחת תספריי אלא רק תתרופה..יש לציין שנעשה גם במהלך התהליך 2 משטח גרון שיצא תקין ...

רציתי לשאול מה לעשות לקחת תספריי? מה לדעתך העניין אני מרגיש כמו פינג פונג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעייה רפואית דילמה

הוספת תגובה

• בעייה רפואית דילמה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    04/10/2010

קשה לענות ללא בדיקה של רופא. יכול להיות ובאמת מדובר בדלקת של השקדים, מיצי קיבה שעולים מעלה וכו'. טיפול נגד רפלוקס נלקח בד"רכ לתקופות ארוכות ולא למספר ימים, רק אז יחול שינוי במידה וזו הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה..

י.ג.
    04/10/2010

תודה על התגובה שאלתי בנוסף מה לעשות לגבי הספריי(flixotide disk 250 mcg inh( הרופא אא"ג אמר לקחת והרופא בקופ"ח לא ממליץ אתה מכיר תספריי הזה? והאם הוא מומלץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.. - תגובה

ד''ר רועי הוד
    04/10/2010

קשה לענות ללא בדיקה אך הספריי מכיל סטרואידים שיכולים לעזור במצב של גודש או דלקת מקומית להקלה בסימפטומים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו