אוזניים סתומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוזניים סתומות
    איתי
    06/10/2010

לפני 3 ימים טסתי לארה"ב מצונן. מהרגע שהגעתי האוזן השמאלית מציקה לי מאוד. היא לא כואבת אבל מרגישה כאילו היא סתומה. אני עדיין מצונן. ביומיים האחרונים אני לוקח סינופד 3 פעמים ביום. מאחר ואין לי גישה מיידית לרופא כאן, האם יש לך רעיון לתרופת OTC שיכולה לעזור לי? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוזניים סתומות

הוספת תגובה

• אוזניים סתומות - תגובה

ד''ר רועי הוד
    06/10/2010

כנראה ומדבור בנוזלים באוזן תיכונה כתוצאה מצינון ושינוי לחצים בטיסה. סינופד יכול לעזור בספיגת הנוזלים, בארץ שאר התרופות זקוקות למרשם רופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

איתי
    06/10/2010

קודם כל תודה על תגובתך המהירה. האם יש טיפות אוזניים כלשהם ללא מרשם שיכולות לעזור לי? תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד''ר רועי הוד
    06/10/2010

במידה ולכלכוך חוסם את תעלת האוזן שמן פרפין יכול לעזור. אם הנוזלים הם באוזן התיכונה טיפות לא יעזרו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו