רעש תיקתוק באוזן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעש תיקתוק באוזן
    מיה
    07/10/2010

שלום
    מזה מספר חודשים אני שומעת רעש -תקתוק באוזן ימין (ולעיתים מאוד רחוקות באוזן שמאל)
    התקתוק איננו בקצב לב (רעש מהיר ולא קיצבי שנמשך שניה - שתי שניות) יכול להופיע אחת לכמה ימים פעם או מספר פעמים באותו יום. שמתי לב לאחרונה שהרעש מופיע מיד בתגובה לרעש מתכתי גבוה (נקישה חזקה של סכום על צלחת למשל). נבדקתי ע"י מומחה אא"ג שאיבחן דלקת קלה באוזן ימין (התופעה ממשיכה גם לאחר הטיפול) ולא נתבקשתי לחזור לביקורת
    בנוסף - אני סובלת כבר שנים מגירוד חזק באוזניים

מה זה יכול להיות?
    תודה רבה
    מיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעש תיקתוק באוזן

הוספת תגובה

• רעש תיקתוק באוזן - תגובה

ד''ר רועי הוד
    07/10/2010

נתחיל בזה שהגרד לא קשור לרעש וניתן להשתמש במשחות שונות להרגעה. הרעש יכול להעיד על ירידה בשמיעה או להיות לא קשור אליו. במקרים מסוימים אין הרבה שניתן לעשות כדי להעלים אותו. הייתי מבצע בדיקת שמיעה וחוזר לבדיקת א.א.ג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מיה
    08/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו