סינוסיטיס שלא עובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינוסיטיס שלא עובר
    מירב
    07/10/2010

כבר כמעט חודשיים יש לי שיעול כבד הלווה בליחה. רופאת אף אוזן גרון אמרה שיש לי סינוסיטיס ומוגלה בצד שמאל. מאז לקחת כבר 3 סוגים שונים של אנטיביוטיקה על פי הוראה (מוקסיויט,אוגמנטין, דאלאצין) והמצב נשאר אותו הדבר. השיעול נמשך,עדיין יש ליחה וקושי בנשימה,גודש באוזניים ואף מנוזל. זה בלתי נסבל כבר ואני לא מבנה מדוע אף אנטיביוטיקה לא משפיעה עלי.

מה עוד ניתן לעשות??
    נ.ב. בחיים זה לא היה לי ומעולם לא סבתי מסינוסיטיס.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סינוסיטיס שלא עובר

הוספת תגובה

• סינוסיטיס שלא עובר - תגובה

ד''ר רועי הוד
    07/10/2010

יש צורך בבדיקה. במידה ובבדיקה יש מוגלה יש לקחת תרבית ולחכות לצמיחת חיידק שנדע באיזה אנטיביוטיקה לטפל. במצב של סינוסיטיס כרונית (מעל 12 שבועות) הטיפול האנטיביוטי יכול להיות שונה ולהכיל יותר מסוג אחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סינוסיטיס שלא עובר

מירב
    08/10/2010

אם כך, אז מדוע הרופאה לא לקחה תרבית לפני שרשמה לי 2 סוגים שונים אנטיביוטיקה?

יותר הגיוני לבדוק קודם באיזה חיידק ומדובר ורק אחר כך להחליט על האנטיביוטיקה המתאימה , לא?????

יש גם גבול לכמות האנטיביוטיקה שאפשר לקחת...אני כבר יותר מחודש רצוף....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סינוסיטיס שלא עובר - תגובה

ד''ר רועי הוד
    08/10/2010

אני מסכים שיש בדר"כ לקחת תרבית לפני התחלת טיפול אך לא תמיד זה אפשרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו