ניתוח להסרת פוליפים לתינוק בן 2.2

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח להסרת פוליפים לתינוק בן 2.2
    איילת
    07/10/2010

הבן שלי כבר שנתיים עם נזלת כרונית וליחה.
    מצאו בתצלום ניזופורקס שהפוליפים/סינוסים שלו מוגדלים.
    הוחלט לנתח אותו בבית חולים.
    כשניכנסתי לאינטרנט ראיתי שהניתוח לא קשור בכלל לדלקות גרון או נזלת .רק לבעיות שמיעה.
    האים הוא מיותר?
    מבקשת תשובה בדחיפות מאחר והניתוח בשבוע הבא
    תודה רבה,
    איילת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח להסרת פוליפים לתינוק בן 2.2 - תגובה

ד''ר רועי הוד
    07/10/2010

רקמת פוליפים/אדנואידים מוגדלת יכולה לגרום לנוזלים באוזניים וירידה בשמיעה, נזלת כרונית, חסימה אפית, דום נשימה בשינה וכו'. לפי הסימפטומים של התינוק אפשר להגיד מה הדחיפות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח הסרת פוליפים

איילת
    08/10/2010

תודה ד"ר אוהד על תשובתך.
    בנוסף רציתי לשאול לגבי הניתוח .הבן שלי מישתעל הרבה האים יוכל לעבור הרדמה מלאה או שזה מסוכן מדי
    וכדאי אם ככה לבטל את הניתוח
    שוב אמא של תינוק בן 2.2 שצריך לעבור שבוע הבא ניתוח להסרת פוליפים
    תודה
    איילת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח הסרת פוליפים - תגובה

ד''ר רועי הוד
    08/10/2010

בעיקרון אם אין חום ויש רק שיעול קל שיכול לחלוף עד עוד שבוע- מבחינת המנתח אין בעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח להסרת פוליפים לפעוט בן 2.2

איילת
    12/10/2010

תודה ד"ר הוד על תשובותיך המהירות.
    אשמח אים תוכל לעזור לי גם עכשיו.
    כאמור בני אמור לעבור ניתוח להסרת פוליפים מחרתיים ואני ממש בספק גדול אם לעשות אותו או לא.
    אשמח אם תוכל לעזור לי להגיע להחלטה:
    1. האם לא כדאי לחכות שהוא יגדל ויתחזק ואולי גם כשיגדל גם יפחתו הסימפטומים נזלת כרונית ו"נחירות"-שינה לא שקטה(התעוררויות רבות),ואז לא יצטרך לעבור ניתוח.
    2. הבן שלי כמוני סובל מליחה (אצלי זה נישאר לאחר שחליתי בסטרפטוקוקוס בהריו-מיזה כשנתיים-עשיתי את כול הבדיקות האפשרויות וכול הטיפולים האפשריים ולשווא-וללא ממצא פתוגני)ועכשיו הבן שלי גם סובל מליחה ,רק שהוא לא יכול לירוק עדיין.
    מה קורה במיקרה של ליחה כשמוציאים את הפוליפים?
    מה אתה מציע לעשות בשביל למצוא פתרון לי ולבני לבעיית הליחה האים רםואה פרטית כן תעזור?
    תודה ,
    איילת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח להסרת פוליפים לפעוט בן 2.2 - תגובה

ד''ר רועי הוד
    12/10/2010

קשה לי לענות ללא בדיקה אך אם הוא הופנה לניתוח כנראה שהוא זקוק לו. הניתוח הוא בדר"כ פשוט וללא סיבוכים. אם הפוליפים באמת גדולים ויוצאו זה אמור לשפר לו את הנשימה מהפה ואולי לגרום לו לישון טוב יותר ולהיות פחות עייף. זה יכול לשפר את כמות הליחה אך זה לא בטוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו