מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח להסרת פוליפים לתינוק בן 2.2איילת07/10/2010
הבן שלי כבר שנתיים עם נזלת כרונית וליחה.
מצאו בתצלום ניזופורקס שהפוליפים/סינוסים שלו מוגדלים.
הוחלט לנתח אותו בבית חולים.
כשניכנסתי לאינטרנט ראיתי שהניתוח לא קשור בכלל לדלקות גרון או נזלת .רק לבעיות שמיעה.
האים הוא מיותר?
מבקשת תשובה בדחיפות מאחר והניתוח בשבוע הבא
תודה רבה,
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח להסרת פוליפים לתינוק בן 2.2 - תגובה
ד''ר רועי הוד07/10/2010רקמת פוליפים/אדנואידים מוגדלת יכולה לגרום לנוזלים באוזניים וירידה בשמיעה, נזלת כרונית, חסימה אפית, דום נשימה בשינה וכו'. לפי הסימפטומים של התינוק אפשר להגיד מה הדחיפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח הסרת פוליפים
איילת08/10/2010תודה ד"ר אוהד על תשובתך.
בנוסף רציתי לשאול לגבי הניתוח .הבן שלי מישתעל הרבה האים יוכל לעבור הרדמה מלאה או שזה מסוכן מדי
וכדאי אם ככה לבטל את הניתוח
שוב אמא של תינוק בן 2.2 שצריך לעבור שבוע הבא ניתוח להסרת פוליפים
תודה
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח הסרת פוליפים - תגובה
ד''ר רועי הוד08/10/2010בעיקרון אם אין חום ויש רק שיעול קל שיכול לחלוף עד עוד שבוע- מבחינת המנתח אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח להסרת פוליפים לפעוט בן 2.2
איילת12/10/2010תודה ד"ר הוד על תשובותיך המהירות.
אשמח אים תוכל לעזור לי גם עכשיו.
כאמור בני אמור לעבור ניתוח להסרת פוליפים מחרתיים ואני ממש בספק גדול אם לעשות אותו או לא.
אשמח אם תוכל לעזור לי להגיע להחלטה:
1. האם לא כדאי לחכות שהוא יגדל ויתחזק ואולי גם כשיגדל גם יפחתו הסימפטומים נזלת כרונית ו"נחירות"-שינה לא שקטה(התעוררויות רבות),ואז לא יצטרך לעבור ניתוח.
2. הבן שלי כמוני סובל מליחה (אצלי זה נישאר לאחר שחליתי בסטרפטוקוקוס בהריו-מיזה כשנתיים-עשיתי את כול הבדיקות האפשרויות וכול הטיפולים האפשריים ולשווא-וללא ממצא פתוגני)ועכשיו הבן שלי גם סובל מליחה ,רק שהוא לא יכול לירוק עדיין.
מה קורה במיקרה של ליחה כשמוציאים את הפוליפים?
מה אתה מציע לעשות בשביל למצוא פתרון לי ולבני לבעיית הליחה האים רםואה פרטית כן תעזור?
תודה ,
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח להסרת פוליפים לפעוט בן 2.2 - תגובה
ד''ר רועי הוד12/10/2010קשה לי לענות ללא בדיקה אך אם הוא הופנה לניתוח כנראה שהוא זקוק לו. הניתוח הוא בדר"כ פשוט וללא סיבוכים. אם הפוליפים באמת גדולים ויוצאו זה אמור לשפר לו את הנשימה מהפה ואולי לגרום לו לישון טוב יותר ולהיות פחות עייף. זה יכול לשפר את כמות הליחה אך זה לא בטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?