דלקת שקדים שלא עוברת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת שקדים שלא עוברת
    אורטל
    10/10/2010

שלום רב
    בתאריך 10\09\11 חשתי ברע מחנק בגרון,קושי בבליעה מלווה בכאבים חזקים בגרון,בנוסף כאבי ראש, חום גבוה,כאבי בטן ,כאבי רגליים ושרירים,פניתי לרופא המשפחה והוא אמר לי שהגרון שלי מלא במוגלה ולכן נתן לי רפאפן למשך 10 ימים הרגשתי טוב אבל לאחר 15 ימים עוד פעם חזרו לי הכאבים וחזרתי לרופא והוא בדק אותי ואמר לי שהגרון שלי שוב מכוסה במוגלה והפעם הוא נתן לי רוליד שוב ל 10 ימים ואמר לי שאם לא יהיה שינוי לדווח לו לאחר 4 ימים....ההרגשה הכללית אכן השתפרה אבל הגרון עדיין כואב לי מאוד ועדיין מלא מוגלה......מה לעשות???? אנא עזרו לי (לא נלקח משטח גרון)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת שקדים שלא עוברת

הוספת תגובה

• דלקת שקדים שלא עוברת - תגובה

ד''ר רועי הוד
    11/10/2010

אולי מדובר במחלה ויראלית כגון מחת הנשיקה ואז יכולה להיות דלקת גם כמה שבועות. לקחת משטח גרון כרגע זה קצת בעייתי מכיוון שאת על טיפול אנטיביוטי וזה ישנה את התמונה האמיתית. בנוסף אולי והאנטיביוטיקה דרך הפה לא מועילה ב-100% ואז צריך לקבל אותה דרך הוריד. הייתי מבצע בדיקות דם (ספירת דם, תפקודי כבד, סרולוגיה לוירוסים) ומחליט אז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו