אלרגיה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה?
    לולי
    12/10/2010

שלום רב! כבר כמה חודשים ברגע שאני מתעוררת ומרימה את הראש מהמיטה-אפילו אם אני קמה בלילה -אני מרגישה כאילו אף בפנים מתחיל להתנפח ומופיעה נזלת וגם אפצ'י-ככה שאני כל שניה חייבת ממחטה-כל זה נמשך בערך חצי שעה ואז עובר ולא מופיע במהלך היום רק לעיתים נדירות וממש קצת.בהתחלה הייתי בטוחה שזה אלרגיה אבל כבר לא נראה לי-משהו שמופיע בדיוק אחרי שינה-לא נראה לי... מה יכול לגרום לזה? יש לי פחד לגשת לרופא מומחה-זה יכול להיות משהו רציני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה?

הוספת תגובה

• בכוונה לא עונים לי?

לולי
    13/10/2010

ענו לכולם חוץ ממני.. עם בן-אדם שואל שאילה אז הוא לחוץ ובודק את הפורום 10 פעמים ביום-יש 3 רופאים ואין כל כך הרבה שאילות-אז בשביל מה פורום הזה קיים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת סבלנות

ענת
    13/10/2010

הרופאים לא נמצאים רק בפורום... יש להם גם חולים לטפל בהם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכוונה לא עונים לי? - תגובה

ד''ר רועי הוד
    15/10/2010

מצטערים על האיחור בתשובה. לא נשמע משהו רציני. יכול להיות ומדובר במשהו אלרגי. קשה לענות על השאלה ללא קבלת כל ההיסטוריה שלך ובדיקה גופנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו