שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שירן
    17/10/2010

אני סובלת מנזלת אלרגית עם אירועים של חוסר אויר וקושי לנשום ושיעול..בדרך כלל אני צורכת תרופות אריוס. אוומיס,לנטון.ו.וטיפות עיניים ליובש ולגירוד מהאלרגיה.לאחרונה שלא היה שיפור משמעותי עם התרופות הרופא הוסיף לי טיפות דקסאמיצין 3 פעמים ביום 2 טיפות לשים באף,,ולעשות את זה שבועיים.אני כבר 10 ימים בטיפול ואני מרגישה שזה עוזר לי,אבל רציתי לשאול כל הליחה שאני מוציאה מהפה לכיור נהיית ירוקה ואף פעם זה לא קרה...ואני מרגישה שזה מהאף כנראה,,,האם זה מהטיפות שגורמות לליחה לרדת?לאותה ליחה שמפריעה לי לנשום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• המשך

שירן
    17/10/2010

שכחתי לשאול גם לגבי טעם וריח בפה שלא היו לי רק מלקיחת הטיפות האם יש קשר?ולציין שכחתי האלרגיה שלי לאבק ולעובש,ושמתי לב שהחמרה היא בתקופות מעבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד''ר רועי הוד
    18/10/2010

יש צורך בטיפול באלרגיה. הליחה הירוקה אולי באה מהאף או הסינוסים, זה טוב שהיא יוצאת ולא מצטברת בחללי הסינוס. כנראה שחוש הריח והטעם נפגמו כתוצאה מהחסימה האפית והנזלת. אולי כשהגודש וההפרשה ישתפרו גם חוש הריח ישתפר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו