מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולה בשכיחות גבוהה לאחרונהמישהי22/10/2010
שלום,
אני סטודנטית בת 24, מאז לפני תחילת הקיץ האחרון, חליתי בשכיחות גבוהה ב"מחלות אף אוזן גרון",
מדובר היה באיזה 5-6 פעמים (כל שבועיים שלוש בערך) שהייתי נתקפת בחולשה, שהתבטאה בעיקר כאלרגיה- כלומר עיניים אדומות ונפוחות, התעטשויות ואף מנוזל,כאבי אוזניים עם עייפות ולא תמיד עם קשר לגרון (ואם היה כאב הגרון זה לא היה משהו רציני). נבדקתי בדיקת אלרגיה יסודית (גם הבדיקה הרגילה עם הדקירות/טפטופים וגם בדיקת דם), ולא נראתה תוצאה של אלרגיה. אגב ברוב המקרים אנטיביוטיקה לא עזרה וכדורי אלרג'י עזרו, רק שזה היה חוזר אחרי שבועיים. כרגע אחרי פחות משלוש שבועות מאז הפעם האחרונה שלא הרגשתי טוב, אני עם דלקת בגרון (שונה מפעמים קודמות- הפעם זו דלקת ברורה מאוד, ושונה מאוד מאלרגיה), ולוקחת אנטיביוטיקה. קרובים המליצו לי לפנות לרופא אף אוזן גרון, לבדיקה עקב השכיחות בה אני נתקפת חולה באף אוזן גרון, ורציתי לשאול אם לפי מה שתיארתי יש טעם, פשוט לא ברור לי אם הכל קשור זה בזה ויש לי הרגשה שהאלרגיה לא תחזור בקרוב (מקווה), ושהפעם זו ממש דלקת גרון בניגוד לצורה האלרגית של פעמים קודמות. מה שכן זה מקשה עלי מאוד להיות חולה כל 3 שבועות (זה בכל זאת נמשך שבוע כל פעם ואני מאוד לחוצה במטלות יום יומיות (אין לי זמן להיות חולה כל הזמן)). לא נראה לי שיש מה לחזור לרופא אלרגיה, ואני לא רוצה להכניס למערכת הצפופה שלי ביקורי רופאים ובדיקות אם אין טעם, האם ופא אף אוזן גרון יוכל לחדש לי או לקשר בין המקרים, או שאין טעם ופשוט צריך לחכות לראות אם זה ימשיך? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולה בשכיחות גבוהה לאחרונה - תגובה
ד''ר דן גוטמן22/10/2010לא חושב שיש לנו מה לחדש. ישנם תקופות כאלה שקיימות שכיחות גבוהה של מחלות ולעיתים זה חולף מעצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?