שאלה שאלתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה שאלתית
    לירן
    24/10/2010

שלום.אני גרה בקנדה.לפני 6 חודשים אובחנה אצלי תופעה הנקראת ריפלוקס.מאז אני בטיפולים הומאופתים ולתקופה של 4 חודשים נטלתי גם כדורים קונבנציונאליים.כעת מזה חודשיים הפסקתי ליטול את הכדורים כיוון שאני מנסה להיכנס להריון.אחד הסימפטומים ש"הורגים" אותי הוא תחושה של עקצוץ בגרון ומעין יובש.לא יבש לי בחלל הפה, אני מרגישה את העקצוץ והיובש כשאני בולעת בלבד.אני שומרת מבחינת תזונה ולא אוכלת מאכלים שיש בהם חומציות, לא שותה יין, לא צורכת משקאות עם קופאין ובקיצ' התזונה שלי מאוד הצטמצמה ואני מקפידה עליה מאוד.כששאלתי רופאי גסטרו בפורום מקביל אם יש משהו שאני יכולה לקחת כדי למנוע את ההרגשה המעיקה הזאת בגרון הם טענו וחזרו על כך שאני צריכה לשמור מבחינה תזונתית ולאכול רק מה שמותר.טוב, הם לא חידשו לי והפעם אני שואלת אתכם אם ידוע לכם על משהו שאני יכולה לקחת על בסיס טבעי או כזה שלא יפריע להריון כדי שיפסיק את העקצוץ בגרון או יגרום לתחושת היובש לעבור.אגב, גם לאחר שאני שותה מים התחושה נשארת.אני מודה לכם מראש.שבוע טוב לכולכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה שאלתית

הוספת תגובה

• שאלה שאלתית - תגובה

ד''ר רועי הוד
    25/10/2010

לא מכיר משהו טבעי פרט לדיאטה שעליה את כבר שומרת. מבחינת טיפול תרופתי, אני בטוח שרופא הנשים שלך בקנדה יוכל לתת לך אישור לגבי אחת מהתרופות לטיפול ברפלוקס שיש בשוק ושמותרת בהריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו