אבני שקדים או טונסילוליט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבני שקדים או טונסילוליט
    לנה
    24/10/2010

לאמא שלי יש אבני שדקים והיא מאוד סובלת מזה. רצת לנסוע לבלרוס לעשות נתוח.
    מפורום שלכם הבנתי שיש אפשרות לטפל בביעה בישראל בעזרת מכשיר קובליישן.
    איך אפשר לקבוע תור, איפו? אמא שלי גרה בבאר שבע, עברה הרבה רופאים, אבל אף אחד לא סיפר לה על אפשרות כזאת.

תודה, לנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבני שקדים או טונסילוליט

הוספת תגובה

• אבני שקדים או טונסילוליט - תגובה

ד''ר רועי הוד
    25/10/2010

קובליישן היא אחת השיטות לכריתת שקדים במקרה של טונסילוליטים וריח רע מהפה או כאבים. מבוצע במספר בתי חולים ועל ידי רופאים פרטיים. בתור רופא במחלקת א.א.ג בילינסון יכול להמליץ על אחד מרופאי המחלקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבני שקדים או טונסילוליט - תגובה

ד''ר אביגיל ארד
    27/10/2010

תרשי לי להוסיף - הטיפול בקובליישן אמנם אינו נכלל בסל, אבל יש רופאים המבצעים זאת בבתי החולים הפרטיים. הקופה נותנת התחייבות לניתוח ויש להוסיף , למשל באסותא, רק את הסכום שאסותא גובה על הקובליישן, בלי לשלם פרטי לרופא או לבית החולים. אם יש לך ביטוח חיצוני בחברת ביטוח כלשהי, זה ממומן על ידיהם במלואו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קובלשיין

ס
    30/11/2010

ד"ר ארד שלום,
    ביררתי עם רופא לגבי ניתוח קובלשיין באסותא, ויש לי רק ביטוח מושלם, הוא אמר שאצטרך לשלם בערך עשרת אלפים ש"ח לניתוח הזה. המחיר הוא על האלקטרודות, על בי"ח ועל הרופא המנתח.
    את בטוחה שבאסותא משלמים רק את הסכום שאסותא גובה על הקובליישן, בלי לשלם פרטי לרופא או לבית החולים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה תגובה לד"ר אביגיל ארד

ס
    30/11/2010

ד"ר ארד שלום,
    ביררתי עם רופא לגבי ניתוח קובלשיין באסותא, ויש לי רק ביטוח מושלם, הוא אמר שאצטרך לשלם בערך עשרת אלפים ש"ח לניתוח הזה. המחיר הוא על האלקטרודות, על בי"ח ועל הרופא המנתח.
    את בטוחה שבאסותא משלמים רק את הסכום שאסותא גובה על הקובליישן, בלי לשלם פרטי לרופא או לבית החולים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו