זקוקה לייעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לייעוץ
    עדי
    26/10/2010

שלום רב!
    לפני שבועיים לא הרגשתי טוב,חולשה אך ללא חום וכאבים.ומספר ימים אחר כך היה כבר גודש מאוד קשה, נמשך כמה ימים מלווה בכאב או לחץ מעל העניים באיזור המצח.
    כעת הגודש כבר כמעט נגמר, אני נושמת כמעט חופשי, עדיין יש נזלת "ירוקה", האף יבש, אך יש עדיין מעט לחץ מעל העיניים. כשהגעתי לרופא היום, כי לפני כן לא היה תור,אמרתי לו על שיפור במצב. לאחר בדיקה הוא שלל דלקת, אבל אמר שבגלל שבעבר היתה לי( לפני כשנתיים ונטלתי אנטיביוטיקה) וכדי למנוע דלקת בעתיד, כי כעת מצבי גבולי, רשם לי ספריי " סטרונאז qa" לאף שתי לחיצות לכל נחיר פעם ביום למשך 21 ימים!!!
    אף פעם לא נטלתי סטראוידים, תופעות לוואי שקראתי עליהן נראות נוראיות, האם זה הגיוני לקחת את זה כמניעה.האם הספריי הזה יכול גם להזיק לרירית? אני פוחדת לקלקל את המצב כאשר האף התחיל לנשום. האם אני יכולה לחכות או לקחת משהו לא עם סטרואידים? כי אני גם לא רוצה להזניח אבל כרגע אין לי גודש כמעט כמעט אין צורך לקנח את האף. אני מבולבלת וזקוקה להכוונה ממך. תודה רבה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לייעוץ

הוספת תגובה

• זקוקה לייעוץ - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    26/10/2010

הספריי הזה למרות שמכיל סטרואידים הינו לא ספג בגוף. לכן ניתן להשתמש ללא חשש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו