מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר שימוש בספריי סטרונאזעדי28/10/2010
שלום שוב! תודה על עזרתכם הקודמת..אתמול התחלתי להשתמש בספריי סטרונאז aq 55 מיקרוגרם.המינון שניתן לי שתי לחיצות בכל נחיר פעם אחת ביום למשך 21 ימים.
האם המינון הוא לא מוגזם והאם ניתן להפסיק קודם, נניח אחריי שבועיים?
כמו כן, הרופא אמר לי לעשות לפני שינה, ובלילה אח"כ לא כל כך ישנתי, וחוץ מזה היה גודש יותר ממה שהיה לי קודם.(כפי שכתבתי לך,לפני תחילת השימוש סבלתי בעיקר מלחץ על העיניים וכאב במצח, אך נשמתי יחסית חופשי ולא נעזרתי בשום ספריי), בבוקר שאחרי הגודש כמעט חלף, אך אני מרגישה מעין יובש ונפיחות בתוך האף, ומעט שינוי בחוש הריח. האם תופעות אלו יכולות להיות בזמן השימוש בתכשיר והאם חולפות בסיום השימוש?
מה משמעות של הטיפול לפני שינה, האם זה עקרוני?
כמו כן, האם תכשיר לא ממכר שאחר כך לא אוכל לנשום בלעדיו? האם לא יזיק לרירית?
סליחה על ריבוי שאלות ותודה רבה על היענותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר שימוש בספריי סטרונאז - תגובה
ד''ר רועי הוד29/10/2010המינון המומלץ הוא שתי לחיצות בכל נחיר פעם ביום. אם הסימפטומים בהטבה ניתן לרדת ללחיצה אחת פעם ביום. לא מכיר קשר בים הספריי לחוש ריח, אולי חוש ריח פגום בשל הגודש באף.למיטב ידיעתי אין יתרון בשימוש לפני שינה. בד"רכ לא יותר תלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?