לאחר שימוש בספריי סטרונאז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר שימוש בספריי סטרונאז
    עדי
    28/10/2010

שלום שוב! תודה על עזרתכם הקודמת..אתמול התחלתי להשתמש בספריי סטרונאז aq 55 מיקרוגרם.המינון שניתן לי שתי לחיצות בכל נחיר פעם אחת ביום למשך 21 ימים.
    האם המינון הוא לא מוגזם והאם ניתן להפסיק קודם, נניח אחריי שבועיים?
    כמו כן, הרופא אמר לי לעשות לפני שינה, ובלילה אח"כ לא כל כך ישנתי, וחוץ מזה היה גודש יותר ממה שהיה לי קודם.(כפי שכתבתי לך,לפני תחילת השימוש סבלתי בעיקר מלחץ על העיניים וכאב במצח, אך נשמתי יחסית חופשי ולא נעזרתי בשום ספריי), בבוקר שאחרי הגודש כמעט חלף, אך אני מרגישה מעין יובש ונפיחות בתוך האף, ומעט שינוי בחוש הריח. האם תופעות אלו יכולות להיות בזמן השימוש בתכשיר והאם חולפות בסיום השימוש?
    מה משמעות של הטיפול לפני שינה, האם זה עקרוני?
    כמו כן, האם תכשיר לא ממכר שאחר כך לא אוכל לנשום בלעדיו? האם לא יזיק לרירית?
    סליחה על ריבוי שאלות ותודה רבה על היענותכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאחר שימוש בספריי סטרונאז - תגובה

ד''ר רועי הוד
    29/10/2010

המינון המומלץ הוא שתי לחיצות בכל נחיר פעם ביום. אם הסימפטומים בהטבה ניתן לרדת ללחיצה אחת פעם ביום. לא מכיר קשר בים הספריי לחוש ריח, אולי חוש ריח פגום בשל הגודש באף.למיטב ידיעתי אין יתרון בשימוש לפני שינה. בד"רכ לא יותר תלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו