אוזניים סתומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוזניים סתומות
    רננית
    29/10/2010

כבר שבועיים וחצי שאני מנוזלת לפני שבועיים ניסתמה לי אוזן שמאל לקחתי אנטיביוטיקה אהיתי אצל רופא אף אוזן גרון והוא נתן לי טרסיס דרך האף אבמיס אני עם התכשיר כבר שבוע וסימתי אם האנטיביוטיקה אך שום דבר לא עוזר. הנזלת עדיין קיימת והאוזן סתומה וזה מאד לא נעים לי בחיי היום יום. מה עושים כדי לפתור את הבעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוזניים סתומות

הוספת תגובה

• אוזניים סתומות

רננית
    29/10/2010

חשוב היה לי לציין שהאוזן לא כואבת לי בכלל ואין לי סחרחורת(ורטיגו) אך למרות הכול זה מציק ומפריע וגם הנזלת לא פחות יש לי המון נזלת וליחה. מחכה לתשובה תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוזניים סתומות - תגובה

ד''ר רועי הוד
    29/10/2010

צריך לראות מה סיבת הסתימה, אם לכלוך צריך לנקות, אם נוזלים באוזן תיכונה לתת טיפול אנטיביוטי+ספריי לאף+חןמר מייבש, אם בעיה באוזן פנימית הטיפול אחר. גשי להבדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו