אוזניים סתומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוזניים סתומות
    רננית
    30/10/2010

אני מנוזלת מאד כבר מזה שלושה שבועות אהיתי אצל אף אוזן גרון והוא נתן לי אנטיביוטיקה + טרסיס לאף אבמיס. כרגע סימתי את אהנטיביוטיקה במשך 10 ימים יש שיפור בנזלת אבל עדיין האוזן סתומה. יש לי תחושה מוזרה שהנוזלים עלו למעלה ורוצים לצאת השאלה שלי אם זה נזלת והיא נימצאת באוזן התיכונה היא תוכל לצאת פיתאום? ואם לא אז למה אני מרגישה את הנוזלים ,לפני לא הרגשתי כלום אלה רק אוזן סתומה. זאת התקדמות או שהמצב מחמיר מיכיון שהאוזן יותר סתומה אך מצד שני אני כאילו מרגישה שהנוזלים קרובים החוצה. תוכל לעזור לי עם הרגשה זאת? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוזניים סתומות

הוספת תגובה

• אוזניים סתומות - תגובה

ד''ר אביגיל ארד
    30/10/2010

פעמים רבות כשיש נזלת אין אוורור טוב של האוזן התיכונה ומצטברים שם נוזלים. הטיפול במקרה שלך הוא אכן אנטיביוטיקה ותרסיס כפי שקיבלת. אני הייתי מוסיפה לזה גם כדור לייבוש הנזלת והורדת גודש. אפשר להשתמש אפילו בדקסמול קולד או דקסמול סינוס או משהו דומה, אם אין התווית נגד. הנוזלים לא יצאו אלא יספגו בהדרגה. זה יכול לקחת עד חודש לפעמים. סבלנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו