מחלת מנייר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת מנייר
    בלה
    04/11/2010

בוקר טוב!
    סליחה מראש על האורך של השאלה
    אמא שלי בת 63 כיום,חולת סוכרת מגיל 30 בערך מטופלת באינסולין 3 פעמים ביום,בנוסף סובלת מלחץ דם וממחלת מנייר,עברה צינתור לפני כשנתיים.
    המצב הכללי שלה מתדרדר מיום ליום ואני לא ממש יודעת למי לפנות.רופאי א.א.ג אומרים שזהו מצב נתון והיא צריכה לחיות איתו-זו תשובה לא הגיונית לבן אדם שלא יכול לחיות כך.
    אני אסביר-היא במהלך כל היום שוכבת בבית עם סחרחורות,הקאות, היא לא שומעת דבר-כבר חודשים שכמעט ולא יוצאת מהבית,בקושי מדברת בטלפון,לא צופה בטלוויזיה,מפחדת ללכת גם בתוך הבית כי היו מס' מקרים שנפלה.מטופלת גם נגד דיכאון (אין לי כרגע שם של תרופה) אך ללא הצלחה.
    האם בכל זאת יש דרך לעזור לה למרות המצב הרפואי המסובך שלה?
    האם תוכלו להפנות אותי לגורם כלשהוא?
    אודה לתשובה מהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלת מנייר

הוספת תגובה

• מחלת מנייר - תגובה

ד''ר רועי הוד
    05/11/2010

מחלת מנייר היא מחלה קשה לטיפול, לא כל טיפול יעיל וקיימות הרבה תופעות לוואי לכל אחד מהם. פרט לדיאטת מנייר ותרופות מסוגים שונים לא רואה איך ניתן לשפר את המצב מבחינת א.א.ג. אני מניח שגם שאר המחלות תורמות למצבה הכללי הירוד. לצערי אני לא מכיר מישהו מסוים לטיפול במחלת מנייר ספציפי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו