מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזלת מוזרהיואב05/11/2010
אני בן 21 בריא בד"כ ויש לי באופן קבוע כבר הרבה מאוד זמן מין הפרשה מאוד מוזרה היוצאת מהנחיר השמאלי.
זאת לא בדיוק נזלת זה נראה כמו שקיק קטן בצבע שקוף-לבן בצורת עיגול של ממש צמיג ולא נוזלי ( כמו שק עם ג'ל בפנים ) אליו מחובר מין סליל לבן שנראה כמו שורש ( זה נראה ממש כמו החלמון בביצה עם הסליל הלבן המחובר אליו ), והוא יוצא רק בקינוח ולא נוזל החוצה. בנוסף יש לי כבר הרבה זמן הדהודים באוזן ימין ( לא יודע אם רלוונטי ).
האם לפי התיאור אפשר לשער מה זה יכול להיות? קראתי באינטרנט על דליפה של נוזל השדרה דרך האף וזה הלחיץ אותי מאוד.
סליחה על התיאור הגרפי ( והמגעיל ) אבל זה מציק לי ואני סובל מזה. הייתי לפני כשנה אצל רופא אא"ג והוא בדק לי את האף עם מכשיר מתכת בגגל סטייה במחיצה ותיארתי לו את הבעייה אך הוא לא הבין אותי ואמר שאין לו מושג ואולי זה בגלל שאני לא שותה מספיק.
אני מאובחן לפני הרבה שנים עם דלקת לחמית כרונית עונתית, האם זה עוד ביטוי לאלרגיה?
בנוסף סבלתי בעבר מספר פעמים מסינוסיטיס.
סליחה על ריבוי השאלות אבל אני לא רוצה להחסיר פרטים העלולים להיות רלוונטיים לנושא.
אשמח לקבל תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת מוזרה - תגובה
ד''ר רועי הוד05/11/2010לפי תיאור הנוזל לא נראה כי מדובר בנוזל חוט שדרה. לשאר השאלות לא אוכל לענות ללא בדיקה שלך, אולי מדובר באלרגיה, אולי סינוסיטיס כרונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?