נזלת מוזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזלת מוזרה
    יואב
    05/11/2010

אני בן 21 בריא בד"כ ויש לי באופן קבוע כבר הרבה מאוד זמן מין הפרשה מאוד מוזרה היוצאת מהנחיר השמאלי.
    זאת לא בדיוק נזלת זה נראה כמו שקיק קטן בצבע שקוף-לבן בצורת עיגול של ממש צמיג ולא נוזלי ( כמו שק עם ג'ל בפנים ) אליו מחובר מין סליל לבן שנראה כמו שורש ( זה נראה ממש כמו החלמון בביצה עם הסליל הלבן המחובר אליו ), והוא יוצא רק בקינוח ולא נוזל החוצה. בנוסף יש לי כבר הרבה זמן הדהודים באוזן ימין ( לא יודע אם רלוונטי ).
    האם לפי התיאור אפשר לשער מה זה יכול להיות? קראתי באינטרנט על דליפה של נוזל השדרה דרך האף וזה הלחיץ אותי מאוד.
    סליחה על התיאור הגרפי ( והמגעיל ) אבל זה מציק לי ואני סובל מזה. הייתי לפני כשנה אצל רופא אא"ג והוא בדק לי את האף עם מכשיר מתכת בגגל סטייה במחיצה ותיארתי לו את הבעייה אך הוא לא הבין אותי ואמר שאין לו מושג ואולי זה בגלל שאני לא שותה מספיק.
    אני מאובחן לפני הרבה שנים עם דלקת לחמית כרונית עונתית, האם זה עוד ביטוי לאלרגיה?
    בנוסף סבלתי בעבר מספר פעמים מסינוסיטיס.
    סליחה על ריבוי השאלות אבל אני לא רוצה להחסיר פרטים העלולים להיות רלוונטיים לנושא.
    אשמח לקבל תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזלת מוזרה

הוספת תגובה

• נזלת מוזרה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    05/11/2010

לפי תיאור הנוזל לא נראה כי מדובר בנוזל חוט שדרה. לשאר השאלות לא אוכל לענות ללא בדיקה שלך, אולי מדובר באלרגיה, אולי סינוסיטיס כרונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו