סינוסיטיס וטיפול אנטיביוטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינוסיטיס וטיפול אנטיביוטי
    עדי
    08/11/2010

שלום! אתמול סיימתי טיפול באוגמנטין (500 מ"ג 3 פעמים ביום) ו קלארינז (פעמיים ביום) במשך 7 ימים, במשך התקופה הזו השתמשתי בספריי "רינולאסט" פעמים בודדות, לסירוגין. כעת כאבי ראש חמורים שהיו לי קודם הפסיקו, אבל עדיין יש לי מעין תחושה של כובד מעל העיניים, אוזניים מעט סתומות, וגודש באף ללא הפרשות ולא יוצא כלום כשאני מקנחת- רק יוצר לחץ בפנים ובמצח.היום בכלל התעוררתי בבוקר עם אף חצי סתום, והחלטתי להשתמש ברינולאסט, ובמשך היום הרגשתי כאב ראש לא חזק.
    באופן כללי יש תחושה של ראש כבד,לחץ מאחורי הראש ונשימה לא חופשית. השאלה היא: מה לעשות? לחכות, וזה אמור לעבור לאחר טיפול כזה? יכול להיות שהטיפול לא עזר וסינוסים לא נפתחו? להשתמש ברינולסט בינתיים?
    לפני שנתיים הייתה לי דלקת בסינוסים, אך הייתה רק תחושה של אוזניים סתומות, ללא כאבי ראש או אף סתום, ולאחר טיפול אנטיביוטי הכל חלף.
    היום זה אחרת ואני מתחילה להתייאש...
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סינוסיטיס וטיפול אנטיביוטי - תגובה

ד''ר רועי הוד
    10/11/2010

יכול להיות והטיפול האנטיביוטי לא היה מושלם (מבחינת משך הזמן או סוג האנטיביוטיקה) וכי עדיין קיימת דלקת אך במידה קלה יותר. במידה והסימפטומים ממשיכים גשי להבדק- אולי יש צורך בטיפול שונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו