ירידה בשמיעה באוזן ימין..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בשמיעה באוזן ימין..
    נאור
    21/11/2010

אוקיי אז ככה, הבעיה שלי היא ככה, כבר תקופה די ארוכה של שנה וחצי שנתיים אני מרגיש שהשמיעה שלי באוזן ימין ירדה, עכשיו מה זאת אומרת ירדה ? , הכוונה שלי שאני שומע פחות מאשר באוזן שמאל, אני שומע מצויין אבל לא כמו אוזן שמאל, גיליתי את זה רק ששמעתי באוזניות, בקיצור ולעניין יש לי דלקות חוזרות באותה אוזן ונקב בעור התוף, הלכתי לרופא מומחה שנתן לי טיפות "סילוקסן" ..הטיפות כנראה שעזרו לדלקת אבל לא לשמיעה, זה לא משהו חמור עד כדי כך, אבל זה עדיין מפריע וזה כבר יותר נהיה בכיוון של פסיכולוגי אני הגעתי למצב שאני בודק את השמיעה שלי כל היום, מדי פעם וזה ממש לעיתים רחוקות אני מרגיש את השמיעה מסתדרת לאותה רמה כמו של אוזן שמאל ואז זה חוזר שוב לאותו מצב, השאלה שלי הכי חשובה ? מה הטיפול הכי הכי מומלץ וכדאי ? כי הבנתי שיש טיפולים אלטרנטיבים, יש ניתוחים למיניהם, יש שתלים כמו ה"שבלול" ועוד ועוד ועוד..השאלה בתכלס בשורה התחתונה מה הטיפול הכי טוב והכי מומלץ שכדאי ? כי סתם דוגמא נכנסתי למכל מיני אתרים ופורומים שונים ואחד סתם דוגמא אומר שהניתוחים סתם יותר מסכנים את השמיעה, ואחד אומר שהטיפות לא עוזרות בכלל, עכשיו נכון שאי אפשר להכליל אבל אני רוצה ללכת על בטוח..את הבעיה שלי אמרתי כבר..יש לי נקב בעור התוף, ודלקות חוזרות..עכשיו הדלקות נראה לי שעברו כי כבר אין לי הפרשות כמו שהיו לי..אבל השמיעה נשארה אותה שמיעה ולא השתפרה..מה אני עושה ? בבקשה ממכם תעזרו לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בשמיעה באוזן ימין..

הוספת תגובה

• ירידה בשמיעה באוזן ימין.. - תגובה

ד''ר רועי הוד
    22/11/2010

לאחר הסיפור הארוך שכתבת אין לי דבר להגיד פרט לכך שיש צורך בבדיקה. קשה לענות מה הטיפול הטוב ביותר כשלא יודעים מה הממצאים באוזן, מה הסיבה לירידה בשמיעה וכו'. גש להבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל איזה בדיקה ? בדיקת שמיעה ?

נאור
    18/12/2010

לפחות תן לי קצה חוט למשהו שאני אדע כיוון..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו