מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה בשמיעה באוזן ימין..נאור21/11/2010
אוקיי אז ככה, הבעיה שלי היא ככה, כבר תקופה די ארוכה של שנה וחצי שנתיים אני מרגיש שהשמיעה שלי באוזן ימין ירדה, עכשיו מה זאת אומרת ירדה ? , הכוונה שלי שאני שומע פחות מאשר באוזן שמאל, אני שומע מצויין אבל לא כמו אוזן שמאל, גיליתי את זה רק ששמעתי באוזניות, בקיצור ולעניין יש לי דלקות חוזרות באותה אוזן ונקב בעור התוף, הלכתי לרופא מומחה שנתן לי טיפות "סילוקסן" ..הטיפות כנראה שעזרו לדלקת אבל לא לשמיעה, זה לא משהו חמור עד כדי כך, אבל זה עדיין מפריע וזה כבר יותר נהיה בכיוון של פסיכולוגי אני הגעתי למצב שאני בודק את השמיעה שלי כל היום, מדי פעם וזה ממש לעיתים רחוקות אני מרגיש את השמיעה מסתדרת לאותה רמה כמו של אוזן שמאל ואז זה חוזר שוב לאותו מצב, השאלה שלי הכי חשובה ? מה הטיפול הכי הכי מומלץ וכדאי ? כי הבנתי שיש טיפולים אלטרנטיבים, יש ניתוחים למיניהם, יש שתלים כמו ה"שבלול" ועוד ועוד ועוד..השאלה בתכלס בשורה התחתונה מה הטיפול הכי טוב והכי מומלץ שכדאי ? כי סתם דוגמא נכנסתי למכל מיני אתרים ופורומים שונים ואחד סתם דוגמא אומר שהניתוחים סתם יותר מסכנים את השמיעה, ואחד אומר שהטיפות לא עוזרות בכלל, עכשיו נכון שאי אפשר להכליל אבל אני רוצה ללכת על בטוח..את הבעיה שלי אמרתי כבר..יש לי נקב בעור התוף, ודלקות חוזרות..עכשיו הדלקות נראה לי שעברו כי כבר אין לי הפרשות כמו שהיו לי..אבל השמיעה נשארה אותה שמיעה ולא השתפרה..מה אני עושה ? בבקשה ממכם תעזרו לי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בשמיעה באוזן ימין.. - תגובה
ד''ר רועי הוד22/11/2010לאחר הסיפור הארוך שכתבת אין לי דבר להגיד פרט לכך שיש צורך בבדיקה. קשה לענות מה הטיפול הטוב ביותר כשלא יודעים מה הממצאים באוזן, מה הסיבה לירידה בשמיעה וכו'. גש להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל איזה בדיקה ? בדיקת שמיעה ?
נאור18/12/2010לפחות תן לי קצה חוט למשהו שאני אדע כיוון..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?