רעידות באוזן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעידות באוזן
    -
    26/11/2010

שלום,
    בימים האחרונים אני מרגישה מעין רטט באוזן מדי פעם, מה זה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעידות באוזן

הוספת תגובה

• תחושת רטט בתוך האוזן

הדר
    15/12/2013

שלום,
    אני בת 24. לפני כמה ימים התחלתי להרגיש מן רטט בתוך אוזן ימין, עם קצת לחץ בתוך האוזן (בלי כאבים, ולא נחשפתי לרעש לאחרונה אבל אני רגישה מאוד לרעשים).
    אני מרגישה את זה כשיש שקט, וזה נפסק מיד כשיש מעט רעש או מוזיקה (גם הלחץ וגם הרטט) אבל חוזר מיד לאחר מכן.
    מה זה יכול להיות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעידות באוזן - תגובה

ד''ר רועי הוד
    27/11/2010

אין לי מושג, לא מכיר מחלה שמתבטאת ברטט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעידות באוזן - תגובה

ד''ר אביגיל ארד
    27/11/2010

זה יכול להיות קשור בגודש באף, כשמצוננים למשל יש לפעמים הרגשה של כעין רעידה באוזן בזמן שיש השוואת לחצים. גם קצת שעוות אוזן יבשה או שערה שנכנסה לאוזן יכולים לעשות מן רעש דומה על התופית כאשר הם מתחכחים בה. גש לבדיקת רופא א.א.ג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו