ניתוח להסרת פוליפים למטופלת בקומדין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח להסרת פוליפים למטופלת בקומדין
    אייל
    27/11/2010

שלום רב
    אמא שלי בת 63 אובחנה כסובלת מפרפור בלב, קרישיות יתר והפרעות קצב ומטופלת בקומדין. אולם בנוסף לכל הצרות היא סובלת באופן קשה מפוליפים כבר מספר שנים והומלץ לה בחום לעבור ניתוח להסרתם, מפני שבמצב הנוכחי הם פוגעים באופן קשה באיכות חייה.
    הבעיה היא החשש הגדול לבצע ניתוח כזה בשל בעיית הקרישייות שלה והטיפול הקבוע בקומדין. מה ניתן לעשות? והאם יש מומחה שמומלץ לפנות אליו?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח להסרת פוליפים למטופלת בקומדין - תגובה

ד''ר אביגיל ארד
    28/11/2010

כל ניתוח כשמדובר אצל חולה המטופל בקומדין הוא בעיה. אם הניתוח הכרחי, אפשר לעבור זמן מה קודם לטיפול תחליפי שאותו מפסיקים ממש לפני הניתוח ומחדשים למחרת. ממליצה לפנות למומחה סינוסים ברמה גבוהה באחד מבתי החולים הגדולים ולהתייעץ. גם הניתוח יבוצע בבית חולים ציבורי ולא פרטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומחה לסינוסים?

אייל
    28/11/2010

האם תוכלי להמליץ לי על מומחה/ים לסינוסים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומחה לסינוסים? - תגובה

ד''ר אביגיל ארד
    29/11/2010

אנחנו לא ממליצים באתר. אבל אתה יכול לפנות למייל הישיר שלי ותקבל המלצות כמיטב יכלתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו