נחיריים סתומים ובלוטות נפוחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נחיריים סתומים ובלוטות נפוחות
    חיפאית
    02/12/2007

שלום רב,

לפני כשנה וחצי היה לי סינוסיטיס ונוזלים באוזן, טופלתי ע"י אנטיביוטיקה וזה חלף, למרות שמאז היו לי רגישויות וכאבים קלים פה ושם, וכשהתנזלתי- אז כאבים מציקים בלחי ובארובות העין.

לפני כחצי שנה הכאב ממש הציק לי בלחי והעין השמאליות וכמו כן נסתם לי בעיקר נחיר שמאל באופן די קבוע. רופאת א.א.ג אמרה שזו סתימה בנחיר, בצילום מערות האף לא נראה סינוסיטיס רק ריריות אף נפוחות מעט.
    בנוסף מורגשת אצלי נפיחות בבלוטות לימפה בצוואר (לא מאוד והן לא בולטות אבל עדיין מורגשות במישוש) וגם בצד שמאל מתחת ללשון.

הרופאה אמרה שהנפיחות נגרמת מהסתימה באף, ומאז עם קלארינז ודומיה, ישנה הקלה כששני הנחירים כמעט תמיד פתוחים לפחות בצורה סבירה.

אז הנחיריים קצת נפתחו אבל הבליטות לא עברו מאז.. כבר חצי שנה.. האם יש סיבה לדאגה? או רק לטיפול יותר מאסיבי בנחיריים? (הוצע לי תרסיס פלקונייז משו כזה.. לפתיחת האף)

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    07/12/2007

לא נראה לי שהבלוטות בצוואר קשורות לנחיריים. לא ידוע על תוןפעה כזו. יש לגשת לבדיקה חדשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו