מקוצלת במצח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקוצלת במצח
    איליה גוטמן
    29/11/2010

שלום רב. אני עברתי ניתוח ראש בשנת 2005 בבית חולים היכילוב ת"א עקב תאונת עבודה שהייתה בשנת 2003 (נפילה מגובה).היה לי סדק בסינוסים פרונטאלי. הגעתי לניתוח הזה עקב החמרה במצבי הסדק שהיה לי ושנדמה היה לי שהוא נסגר בשנת 2003 במהלך שהותי בבית חולים רמ"ב . הוא נפתח שוב פעם. והנוזל CSF נוזל כרום המוח שוב התחיל לנזול מהנחיר הימני של האף. בוצע ניתוח 2005. שכלל. 1.פתיחת גולגולת כדי להגיע לסדק . 2.סגירת הסדק על ידי מעטפת שריר שלקחו לי מהרגל .3 סגירת הגולגולת על ידי מין קליפסים שמחזקים את העצם של המצח (פלטינות קטנות ).
    אני בכוונה מקצר בפרטים של הניתוח כדי להגיע להיקר .
    לאחר הניתוח כעבור שנתיים יצאה לי בלוטה על המצח די גדולה , אני ניגשתי למרפאות חוץ לבדיקה לד"ר נבו מרגלית ניאורוכירוג ו פ"ר פליס אף אוזן גרון הם עשו לי את הניתוח . נאמר לי אז שאין לי מה לדאוג הכל בסדר וזה יעבור בעצמו ואם לא תצטרך לעבור ניתוח להוצאת פלטינה במצח . מאז עברו כמעט 3 שנים במשך הזמן הזה הגולה קיימת כל הזמן וגרועה מזה שהיא מתנפחת ויורדת כל כמה ימים מדי פעם הפרשות מהאף וכאבים באזור המצח ואם אני נוגעה במקום. אני נגשתי שוב פעם לאותם רופאים עם צילומים של CT ו MRI.והיום קבלתי תשובה מהם שזה מה "מקוצלת".ושאני צריך לעבור ניתוח . שהם צריכים לזמן אותי שוב לבדיקה משותפת במרפאות חוץ. ולהחליט מתי יעשו את הניתוח. ברצוני לדעת מה מה זה בדיוק ? והאם זה איך שהוא קשור לפלטינות שיש לי במצח ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקוצלת במצח

הוספת תגובה

• מקוצלת במצח - תגובה

ד''ר רועי הוד
    30/11/2010

מוקוצלה זה של סוג של נפיחות ציסטית שממלאת את חלל הסינוס, כתוצאה מחסימה של ניקוז הסינוס, יכול להיות וזה כתוצאה מהניתוח שעברת בעבר. גש להבדק במקום בו עברת את הניתוח הראשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו