מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מקוצלת במצחאיליה גוטמן29/11/2010
שלום רב. אני עברתי ניתוח ראש בשנת 2005 בבית חולים היכילוב ת"א עקב תאונת עבודה שהייתה בשנת 2003 (נפילה מגובה).היה לי סדק בסינוסים פרונטאלי. הגעתי לניתוח הזה עקב החמרה במצבי הסדק שהיה לי ושנדמה היה לי שהוא נסגר בשנת 2003 במהלך שהותי בבית חולים רמ"ב . הוא נפתח שוב פעם. והנוזל CSF נוזל כרום המוח שוב התחיל לנזול מהנחיר הימני של האף. בוצע ניתוח 2005. שכלל. 1.פתיחת גולגולת כדי להגיע לסדק . 2.סגירת הסדק על ידי מעטפת שריר שלקחו לי מהרגל .3 סגירת הגולגולת על ידי מין קליפסים שמחזקים את העצם של המצח (פלטינות קטנות ).
אני בכוונה מקצר בפרטים של הניתוח כדי להגיע להיקר .
לאחר הניתוח כעבור שנתיים יצאה לי בלוטה על המצח די גדולה , אני ניגשתי למרפאות חוץ לבדיקה לד"ר נבו מרגלית ניאורוכירוג ו פ"ר פליס אף אוזן גרון הם עשו לי את הניתוח . נאמר לי אז שאין לי מה לדאוג הכל בסדר וזה יעבור בעצמו ואם לא תצטרך לעבור ניתוח להוצאת פלטינה במצח . מאז עברו כמעט 3 שנים במשך הזמן הזה הגולה קיימת כל הזמן וגרועה מזה שהיא מתנפחת ויורדת כל כמה ימים מדי פעם הפרשות מהאף וכאבים באזור המצח ואם אני נוגעה במקום. אני נגשתי שוב פעם לאותם רופאים עם צילומים של CT ו MRI.והיום קבלתי תשובה מהם שזה מה "מקוצלת".ושאני צריך לעבור ניתוח . שהם צריכים לזמן אותי שוב לבדיקה משותפת במרפאות חוץ. ולהחליט מתי יעשו את הניתוח. ברצוני לדעת מה מה זה בדיוק ? והאם זה איך שהוא קשור לפלטינות שיש לי במצח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקוצלת במצח - תגובה
ד''ר רועי הוד30/11/2010מוקוצלה זה של סוג של נפיחות ציסטית שממלאת את חלל הסינוס, כתוצאה מחסימה של ניקוז הסינוס, יכול להיות וזה כתוצאה מהניתוח שעברת בעבר. גש להבדק במקום בו עברת את הניתוח הראשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?