מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סינוסיטיסאלעד גרין01/12/2010
שלום
מזה כשלושה שבועות-ארבעה אני סובל מנזלת צהובה, כאבי ראש מעל העיניים וגודש באף. בצילום מערות האף נראה סימן קלוש ליד האף, שלדברי הרופא לא ממש מעידים על משהו חריף. בכל זאת הרופאה נתנה לי אנטיביטיקה (אוגמנטין) ל-10 ימים. כעת, לאחר סיום הטיפול באנטיביוטיקה, הפחתהב של מוצרי חלב, קמח לבן, נטילה של חומר מכייח וטיפול מקומי באדים - אין שיפור ממשי. כאב הראש פחת במקצת, אולם הגודש באף קיים ואף החלו כאבים בשני האוזניים (כמו דקירות). שאלותי הן:
1. האם יש להמשיך את הטיפול האנטיביוטיקה (הנזלת נעשתה לאחרונה שקופה והרבה פחות ירוקה).
2. האם זה מתחיל להיות משהו שהולך ומסתבך ? ואם כן, מה עלי לעשות ?
3. מדוע החלו כעת כאבי האוזניים ?
תודה רבה, אלעד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוסיטיס - תגובה
ד''ר רועי הוד01/12/20101. קשה לי לענות לך ללא בדיקה שלך ושל האף והסינוסים.
2. נשמע מפיך שיש שיפור במצב לכן אני מקווה שלא תהיה החמרה.
3. בשביל לדעת מה הבעיה באוזניים יש צורך בבדיקה אך יכול להיות וקיימת דלקת או סתם נוזלים שגורמים לאטימות וכאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?