שאלה בנושא שרפות בגרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנושא שרפות בגרון
    ריקי
    01/12/2010

אני בת 51 סובלת מרפלקוס ושבר סרעפתי 2ס"מ בתקופה אחרונה התחלתי לסבול משריפות בגרון בקרתי אצל אאג וביצע לי בדיקה סי אופטי ובבדיקה הבחין שיש שריטה בלוע ונקודה קטנה לבנה המליץ לקחת אופרדקס של 40 מג בוקר וערב ובקורת בעוד שלושה חודשים אני רוצה לדעת מה זה שריטה בלוע ממה זה נבוע ואם זה לא מסוכן מה זה נקודה לבנה מאז שאני התחלתי לקחת את הטיפול של האופרדקס בערך ארבע ימים והשריפות בגרון השתפרו אני מרגישה יותר טוב בגרון גם הפסקתי לעשן .

מחכה לתשובה
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנושא שרפות בגרון

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי.....

ריקי
    01/12/2010

בהמשך לשאלתי רציתי להגיד אני ליפני 4 חודשים התחלתי לקחת סימבלטה 20 מ"ג 1 ליום ורציתי לדעת אם זה יכול להיות פוגע בקיבה או גורמים לשריפה הזאתי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי..... - תגובה

ד''ר רועי הוד
    04/12/2010

אין לי מושג ממה נובעת שריטה בגרון, לרפלוקס יש סימנים מסוימים בגרון שניתן לראות בבדיקה. לגבי הנקודה הלבנה, קשה לענות ללא בדיקה. אנחנו מעדיפים בדיקה חוזרת לאחר חודש ולא 3 חודשים. ניתן כבר אז לראות שיפור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו