מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה!אני10/12/2010
שלום,
אני בד"כ לא אחת שנלחצת מדברים שקורים בגוף.
אבל עכשיו יש צירוף של 3 תסמינים....לכן התחלתי להלחץ.
3 הדברים:
בחצי שנה האחרונה יש לי הרבה ליחה, במיוחד באמצע הלילה, היא ליחה שקופה, לפעמים עם ממש חלקים לבנים כאלה...
לפני שבוע- הייתי לי פתאום ליחה אדומה, נלחצתי וירקתי כמה פעמים... בערך 5 פעמים זה היה ממש ליחה עם דם. מהליחה החמישית כבר זה היה רגיל. מאז זה לא קרה שוב.
אתמול פתאום סתם בנגיעה בגרון הרגשתי בליטה קטנה בצד, ובצד השני לא מרגישים אותה........ אני בטוחה שאם לא הייתה הליחה האדומה- לא הייתי אפילו מתייחסת לבליטה.... אבל איכשהו אני מרגישה שלא סתם קורים כל הדברים האלה...
אני אציין שאני בת 26 ולפני שנה וחצי הפסקתי לעשן
הדברים האלה לא מפריעים לי ביום יום, לא כואבים,אני לא סובלת מהם.
רק מדאיגים אותי ואני רוצה לדעת מה האפשרויות? לשכוח מיזה ?זה רציני? ? והאם חוץ מסרטן, יש עוד אופציות?
תודה
וסליחה על האורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה! - תגובה
ד''ר רועי הוד11/12/2010קשה לענות ללא בדיקה מקיפה. יכול להיות שום דבר, שינוי אנטומי, דלקת, סימני רפלוקס וכו'. לא הייתי קופץ למסקנה של גידול ונלחץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?