מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סינוסיטיס ממושךברוריה13/12/2010
מזה חודש וחצי-חודשיים אני סובלת מסינוסיטיס לחילופין, כל פעם שיפור עם מתן אנטביוטיקה (זינט, ציפרו, רוקסו וכעת אני בטיפול של אוגמנטין) ואחרי ההפסקה החמרה מחדש. כעת אני מטופלת באוגמנטין, בתחילה דרך הוריד באשפוז 3 ימים וכעת דרך הפה.
בצילום מערות פנים הצללה חלקית של שני הסינוסים המקסילריים, יותר מימין. פרונטליים לא מפותחים. הצילום בוצע כשהגעתי למיון עם כאבים עזים בפנים וסחרחורות. בבדיקה אנדוסקופית נצפה מוגלה ברצפת האף (לא ברור מה מקור), בוצע ניקור לסינוס המקסילרי הימני ויצא משם נוזל ציסטי צהוב וצלול, בוצעה שטיפה לסינוס. זאת אחרי יומיים של רוקסו שהוחלף לאוגמנטין דרך הוריד.
השתחררתי מאשפוז אחרי הטבה. יום אחרי האשפוז המשיך השיפור והפסיקה הנזלת המוגלתית די כליל.
אך לאחר מכן הכאבים התחזקו בחלק העליון של האף בין האף לעיניים (קצת מתחת לעיניים) ומאחורי העיניים. הכאבים באים בהתקפים באים והולכים בצורה של לחץ או התכווצות כואבת. הם מופיעים תוך זמן קצר מרגע שאני מתכופפת למטה או משעינה את הראש לאחור.
הנזלת כעת שקופה לחלוטין.
קבעתי תור לCT ל-28.12 מכיוון שאני מועמדת לניתוח של הסינוסים להרחבתם עקב מבנה צר וסינוסיטיס חוזר. האא"ג שהייתי אצלו אמר לי לבצע אותו רק אחרי תום הדלקת.
האם הכאבים קשורים לסינוסים? הם לא קשורים ע"פ הצילום מערות פנים שבצעתי שבוע שעבר. האם דחוף לחזור לאא"ג או שאם אני מסתדרת יחד עם אופטלגין, ניתן להמתין עד יום חמישי, יש לי ביקורת בבי"ח בו אושפזתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטים נוספים
ברוריה14/12/2010שכחתי לציין, נבדקתי אצל נוירולוג בזמן האשפוז, והבדיקה היתה התקינה.
היו לי הבוקר כאבים מעל לשיניים מיד כשנגסתי במשהו (לא קשה ולא קר)
מעל ללסת העליונה מימין.
זה קשור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים - תגובה
ד''ר דן גוטמן17/12/2010מאוד קשה לומר מה האבחנה רק מהמידע מעל האינטרנט ללא בדיקה התרשמות ושקילת כל הנתונים. יש לגשת לבדיקה וכמובן ה CT מדוייק הרבה יותר מצילומי הסינוסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?