אינפקציה באוזן כשמה עגילים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינפקציה באוזן כשמה עגילים
    טלי
    06/12/2007

יש לי חורים באוזנים ושאני שמה עגילים יש לי אינפקציה אפילו אם אני שמה זהב אמיתי או כסף אמיתי מה אני יכולה לעשות שלא יהיה לא אינפקציה
    בתודה מראש טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זיהום

ד''ר אביגיל ארד
    08/12/2007

בשלב ראשון רק זהב. רק עגיל לא צמוד שניתן לסובב קצת באוזן. לא לגעת בידיים. לנקות פעמיים שלוש ביום עם צמר גפן ואלכוהול. למרוח משחת סינטומיצין 3% ולסובב קצת את העגיל כדי שהמשחה תיכנס לחור. אם שום דבר לא עוזר - להוציא את העגילים לזמן מה ולנסות שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

טלי
    09/12/2007

האם זה נכון שאפשר למרוח לק שקוף על המוט שבאוזן ואז אין מגע של האוזן עם העגיל ואז אין אנפקציה.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    09/12/2007

לא יודעת. לק זה דבר שמתקלף. יותר טוב עגילי זהב או מה שנקרא היפואלרגיים. למה להסתבך. קודם תיפטרי מהזהום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו