כאבים בגרון+טעם של דם בפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בגרון+טעם של דם בפה
    דני
    31/12/2010

כשאני משחק כדורגל,כדורסל,רץ ריצות שהן בשביל המהירות ולא בשביל המרחק (כמו 1000 ק"מ ו2000 ק"מ) אני מרגיש כאבים ממש עזים בגרון ויש לי טעם של דם בפה (למרות שלא יוצא לי משם דם).
    כשאני רץ ריצות למרחקים ארוכים (7 ק"מ) במהירות סבירה (12 קמ"ש) זה לא קורה לי בכלל.
    נבדקתי אצל רופא אף אוזן גרון והוא לא מצא כלום.
    כתוב: "ממצאים: פה ולע+לרינקס+אף+צוואר ללא ממצא למעט ליחה אחורית. אנדוסקופיה של דרכי נשימה עליוניים-ללא עדות לדלקת או שאת או מקור דמם."
    עברתי גם בדיקת מאמץ והיא הייתה תקינה.
    מה זה יכול להיות?
    האם אני פשוט צריך לשפר את הכושר שלי בספרינטים,אינטרוויאלים וכו'? או שזאת בעייה שדורשת טיפול?
    *יש לציין שאני לא מעשן ובד"כ בריא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בגרון+טעם של דם בפה

הוספת תגובה

• כאבים בגרון+טעם של דם בפה - תגובה

ד''ר אביגיל ארד
    01/01/2011

לא ציינת בן כמה אתה. יתכן שבזמן מאמץ מהיר וחזק אתה מתנשף יותר, נושם דרך הפה ואז הגרון כואב. אין לי תשובה לגבי הטעם של הדם. בכל מקרה, אם יש כאבים באזור הגרון בזמן מאמץ חשוב לעשות גם בדיקת לב במאמץ. כאב בגרון יכול להיות מוקרן גם מהחזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דני
    01/01/2011

אני בן 19.5.
    וכתבתי שעברתי כבר בדיקת מאמץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו