בצקת באוזן ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בצקת באוזן ימין
    בטי
    01/01/2011

לד"ר רועי הוד תודה על תשובתך, האם יחול שינוי ואשמע כרגיל על ידי טיפול אנטיביוטי דרך הפה כפי שהצעת? הבעיה באוזן מאוד מציקה אין אומנם כאבים אבל הייתי רוצה לדעת אם יש פתרון לבצקת שנוצרה, ממה בכלל נוצרה הבצקת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בצקת באוזן ימין

הוספת תגובה

• בצקת באוזן ימין - תגובה

ד''ר אביגיל ארד
    01/01/2011

לפי התיאור שלך בשאלה הקודמת נראה כי מדובר בדלקת אוזן חיצונית. ניתן להוסיף אנטיביוטיקה מקבוצת הקווינולונים אולם טיפות בדרך כלל מספיקות אצל אנשים בריאים. אם הכאבים חלפו יתכן שרק יש הפרשה בתעלה אותה צריך לשאוב. כמו כן חשוב להקפיד לא להרטיב את האוזן בזמן הטיפול כי אחרת קשה מאד להחלים. אם האוזן עוד לא נפתחה או שיש עדיין כאבים גשי לרופא א.א.ג. להמשך טיפול. המצב הפיך ואת תשמעי לאחר מכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בצקת באוזניים

ציפי
    22/04/2011

בעיקבות תחושה של לחץ באוזניים ורגעים של הפרעות בשמיעה, פניתי לרופא והוא טען שיש לי נוזלים באוזניים , בשל ביקור חוזר ובדיקה דרך האף הוא גילה שיש לי בצקת באוזניים והפנה אותי לבדיקת ct . אתמול במהלך השינה חשתי סחרחורת וחוסר שיווי משקל כשהלכתי לשירותים בלילה . הייתי רוצה לדעת מה קורה לי באוזן וכיצד ניתן לפתור בעיה זו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בצקת באוזניים - תגובה

ד''ר רועי הוד
    01/05/2011

קשה לענות ללא בדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו