מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אף סתום...שרון06/01/2011
שלום ד"ר,
הבעיה שלי היא: אפי נסתם (בצינון וכ'), אך גם לאחר השתמשותי בתרסיס אף אני לא מצליח להפטר מ- מהאף הסתום אף לאחר כ- חודש. האף נשאר הרבה זמן סתום....ואני נשמע לא טוב, לציין כי עבודתי מצריכה ממני דיבור רב, והדבר מאוד מטריד. (אגב אני סובל עוד מהיותי קטן מנשימה כבדה במקצת..)
אודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חפש מקום ללמוד נשימה בריאה
עזרא נשימה06/01/2011זה יעשה לך גם סדר בנשימה
גם בתיאום נשימה ודיבור
וגם באף הסתום
שווה בדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פתרון טכני לאף סתום ולנזלת
גלי08/01/2011צריך לסתום את האף עם שתי אצבעות כמו שסותמים אף כאשר יש ריח לא נעים לידך, ואז לעשות את אותה פעולה שעושים עם האף כאשר רוצים לקנח את האף . לא תאמין שבבת האח האף יפתח ולא יהיה סתום. לגבי הנזלת אתה יכול לשטוף את האף עם מים בקצהו כלומר באותה נקודה בה שמים עגיל באף , בקצה של הנחיריים , ושלא יכנסו מים לתוך הנחיריים. אלה שיטות שישמעו אולי פרימיטיביות אבל הן יעילות ואם יש בזה משהו שמזיק אשמח לשמוע מהמומחים. מקווה שעזרתי בקצת לפחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף סתום... - תגובה
ד''ר רועי הוד10/01/2011האם בדקת אלרגיה למשהו? גשי להבדק אצל אלרגולוג ורופא א.א.ג שיתאימו לך טיפול מתאים במידת הצורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?