אף סתום...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אף סתום...
    שרון
    06/01/2011

שלום ד"ר,
    הבעיה שלי היא: אפי נסתם (בצינון וכ'), אך גם לאחר השתמשותי בתרסיס אף אני לא מצליח להפטר מ- מהאף הסתום אף לאחר כ- חודש. האף נשאר הרבה זמן סתום....ואני נשמע לא טוב, לציין כי עבודתי מצריכה ממני דיבור רב, והדבר מאוד מטריד. (אגב אני סובל עוד מהיותי קטן מנשימה כבדה במקצת..)
    אודה על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אף סתום...

הוספת תגובה

• חפש מקום ללמוד נשימה בריאה

עזרא נשימה
    06/01/2011

זה יעשה לך גם סדר בנשימה
    גם בתיאום נשימה ודיבור
    וגם באף הסתום
    שווה בדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש פתרון טכני לאף סתום ולנזלת

גלי
    08/01/2011

צריך לסתום את האף עם שתי אצבעות כמו שסותמים אף כאשר יש ריח לא נעים לידך, ואז לעשות את אותה פעולה שעושים עם האף כאשר רוצים לקנח את האף . לא תאמין שבבת האח האף יפתח ולא יהיה סתום. לגבי הנזלת אתה יכול לשטוף את האף עם מים בקצהו כלומר באותה נקודה בה שמים עגיל באף , בקצה של הנחיריים , ושלא יכנסו מים לתוך הנחיריים. אלה שיטות שישמעו אולי פרימיטיביות אבל הן יעילות ואם יש בזה משהו שמזיק אשמח לשמוע מהמומחים. מקווה שעזרתי בקצת לפחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אף סתום... - תגובה

ד''ר רועי הוד
    10/01/2011

האם בדקת אלרגיה למשהו? גשי להבדק אצל אלרגולוג ורופא א.א.ג שיתאימו לך טיפול מתאים במידת הצורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו