דלקת בסנוסים צד ימין-וגוף תפוס ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בסנוסים צד ימין-וגוף תפוס ימין
    הילי
    07/01/2011

היי,
    הייתי חולה מה שהתחיל כצינון רגיל (עשיתי חיסון לשפעת)

הסתבך והתחלתי להשתעל מלא וכל הזמן (שיעולים כבדים), ליחות, אף סתום- התחלתי להרגיש כאילו צד ימין קצת נפוח יותר ומשם לא מצליחה להוציא נזלת.

הייתי אתמול אצל א.א.ג- הוא בדק בעזרת המצלמה שמכניסים לאף- ואמר שבפירוש יש לי סינוסיטיס בצד ימין.
    נתן לי אוגמנטין 875- 2 כדורים 10 ימים וקלירנס לייבוש.

מאחר והיה לי לפני כחודשיים סיפור של שיעול במשך חודשיים שבסוף קיבלתי אנטיביוטיקה רואיד- לא מיהרתי לקחת האוגמנטין כי רציתי לברר עם זה לא אצטרך משהו אחר גם לשיעול (אם יתפתח שם משהו)- מה גם שפתאום האף אשתחרר ויצא לי פחות נזלת ירוקה

בלילה השתעלתי המון- קמתי בבוקר- ומשיעול חזק פתאום- פתאום חטפתי כאב חד בצוואר ובגב בצד ימין!!! ששיתק אותי.
    ובנוסף מה שחשבתי שהשתפר- הפנים בצד ימין- החריף

התחלתי לקחת האוגמנטין- אבל אני מפחדת שהדלקת התתפשטה מהפנים (סינוס- לצוואר ולגוף (עכשיו גם היד ימין כואבת)

האם יכול להיות קשור לדלקת כל הסיפור או פשוט נתפס לי הצוואר והגב וזה מקרין ?
    מפחדת שזה קשור בגלל שנתפס דווקא בצד ימין..

אשמח לעצתכם,
    הילי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקת בסנוסים צד ימין-וגוף תפוס ימין - תגובה

ד''ר רועי הוד
    10/01/2011

הסינוסים בדר"כ לא קשורים לצוואר, לגב או ליד ימין, כנראה מקור אחר לכאב. אם אוגמנטין לא עוזר ומרגישה עדיין רע- גשי שוב להבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו