שימוש בטלפון רגיל ופגיעה בשמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בטלפון רגיל ופגיעה בשמיעה
    אני
    13/01/2011

שלום רב. אשמח לדעת אם יכול להיגרם נזק לאוזן/פגיעה בשמיעה/ירידה בשמיעה משימוש רב בטלפון רגיל -נייח על האוזן. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שימוש בטלפון רגיל ופגיעה בשמיעה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    15/01/2011

טלפונים סלולריים מיוצרים כדי שיוכלו לשדר בעוצמה שלא תזיק לשמיעה אך יש דיווחים על פגיעה בשמיעה אצל חולים שדיברו שעות ארוכות בטלפון. קשה להגיד אם זו השפעה של העוצמה או הקרינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר רועי הוד

אני
    15/01/2011

ד"ר שלום, בהמשך למה שכתבת לי- אני שואלת לגבי טלפון נייח. אני עברתי לפני מספר שנים ניתו נאורומה אקוסטית בהצלחה. אולם כידוע בניתוח זה אין לי שמיעה באוזן אחת. אני כמעט ולא מדברת בנייד סלולרי באוזן שבה אני שומעת- רק ברמקול. אבל כן מדברת הרבה מטלפון נייח. שאלתי היא האם זה יכול לפגוע באוזן באיזשהו אופן? תודה רבה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר רועי הוד - תגובה

ד''ר רועי הוד
    16/01/2011

בדרך כלל טלפון נייח לא יפדע בשמיעה משום שעוצמתו לא גבוהה מדי והוא לא עובד על קרינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו