מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגיעה במערכות העצבים בגוףעופר23/01/2011
שלום לך דר'
חליתי במחלה שנקראת "complex regional pain syndrome " crps מחלה קשה זו פוגעת במערכות העצבים בגוף וגורמת למגבלות קשות ביותר.
בין יתר כאביי מזה זמן אני חש כאבים דוקרים עמוקים בחלק קידמי של ראשי ובאוזניי, תחושתי היא ששמיעתי נחלשת מדיי פעם, קיים טינטון תמידי במיפוי עצמות התגלה קליטה מוגברת בעצם פורנטלית, עלי לציין כי אני לא נוטל תרופות כלל עקב רגישות ותופעות לוואי קשות כגון כאבי בטן, סחרחורות, גרון יבש ועוד. יש עימי אישור לצריכת מריחואנה רפואית ואכן רק שימוש במריחואנה ממתן את כאביי.
בעייון באינטרנט גיליתי כי קיים קשר ישיר והדוק בין מחלתי שניחשבת למחלה נוירולוגית לבין ירידה בשמיעתי והטינטון הקיים.
אודה לך על התיחסותך לנושא זה , אני בחרדות נוכח התפשטות המחלה בגופי.(מחלה זו מוכרת ע"י המוסד לביטוח לאומי אשר קבע כי אצלי היא רב מערכתית ,נכותי הנירולוגית/אורתופדית, היא 70% + 15% נכות פסיכיאטרית+10%טנטון) במידה ואכן קיים קשר סיבתי בין מחלתי הנירולוגית /אורתופדית לבין כאביי בראש ובאוזניי.והירידה בשמיעתי.. אשמח להיבדק על ידך ולקבל חוות דעת...
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה במערכות העצבים בגוף - תגובה
ד''ר רועי הוד24/01/2011קשה לי לענות ללא בדיקה שלך, ביצוע בדיקת שמיעה ובדיקות נוספות. יכול להיות שיש קשר בין המחלה הנוירולוגית לטנטון אך יכול להיות גם שלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?