פגיעה במערכות העצבים בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה במערכות העצבים בגוף
    עופר
    23/01/2011

שלום לך דר'

חליתי במחלה שנקראת "complex regional pain syndrome " crps מחלה קשה זו פוגעת במערכות העצבים בגוף וגורמת למגבלות קשות ביותר.
    בין יתר כאביי מזה זמן אני חש כאבים דוקרים עמוקים בחלק קידמי של ראשי ובאוזניי, תחושתי היא ששמיעתי נחלשת מדיי פעם, קיים טינטון תמידי במיפוי עצמות התגלה קליטה מוגברת בעצם פורנטלית, עלי לציין כי אני לא נוטל תרופות כלל עקב רגישות ותופעות לוואי קשות כגון כאבי בטן, סחרחורות, גרון יבש ועוד. יש עימי אישור לצריכת מריחואנה רפואית ואכן רק שימוש במריחואנה ממתן את כאביי.
    בעייון באינטרנט גיליתי כי קיים קשר ישיר והדוק בין מחלתי שניחשבת למחלה נוירולוגית לבין ירידה בשמיעתי והטינטון הקיים.
    אודה לך על התיחסותך לנושא זה , אני בחרדות נוכח התפשטות המחלה בגופי.(מחלה זו מוכרת ע"י המוסד לביטוח לאומי אשר קבע כי אצלי היא רב מערכתית ,נכותי הנירולוגית/אורתופדית, היא 70% + 15% נכות פסיכיאטרית+10%טנטון) במידה ואכן קיים קשר סיבתי בין מחלתי הנירולוגית /אורתופדית לבין כאביי בראש ובאוזניי.והירידה בשמיעתי.. אשמח להיבדק על ידך ולקבל חוות דעת...
    עופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פגיעה במערכות העצבים בגוף - תגובה

ד''ר רועי הוד
    24/01/2011

קשה לי לענות ללא בדיקה שלך, ביצוע בדיקת שמיעה ובדיקות נוספות. יכול להיות שיש קשר בין המחלה הנוירולוגית לטנטון אך יכול להיות גם שלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו