מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלל סימפטומים מתישים...רונה28/01/2011
שלום.. מזה ארבעה חודשים אני סובלת משלל סימפטומים שהתחילו בפיסורה... משם התקדמו לעצירות, צואה רירית ורכה (לעיתים שלשול), בחילות חזקות וצרבות, קשיי בליעה (אני מנסה לבלוע והתהליך נתקע באמצע וחוזר, לעתים אני יכולה לנסות אפילו במשך 5-10 שניות לבלוע עד שאני מצליחה) וכאבי בטן עליונה (כמו קרקורים בבטן במשך כל היום), נדודי שינה וכו'...בשבוע האחרון גם יש לי הרגשה של ליחה בגרון.. יכול להיותש זה מהתקררות או אולי מהצרבות והבחילות שיש לי.. כל זה מלווה בתחושת יובש בפה וטעם חמוץ-מר בחלל הפה.. כל ההרגשות האלה גורמות לי לחוסר תאבון , הרגשה כללית רעה והכי חשוב- אני בקושי שותה... אני משתדלת להימנע מקפאין, אלכוהול, מאכלים שומניים ומטוגנים , עגבניות (בכללי אני כמעט ולא אוכלת ירקות בזמן האחרון). כל מה שאני אוכלת במשך רוב היום זה לחם מחיטה מלאה, קוטג' 3% וביסקוויטים קטנים (ללא שוקולד, פרווה). אני די מיואשת מההרגשה הזאת .. יש לציין שהקשיים בבליעה זה לא בזמן הארוחה אלא בזמן שכיבה, ישיבה, עמידה וכו'... אני מדוכאת בחודש האחרון ובקושי יוצאת מהבית בגלל כל הדברים האלה.. אני מטופלת אצל גסטרו בנוסף.. אה ויש לציין שמצאו אצלי את חיידק ההליקובקטר (כל שאר הבדיקות יצאו תקינות - בדיקות דם, שקיעת דם, ספירת דם, ASCA ANCA, CRP) .. אבל הבנתי שבעיות בבליעה זה לאו דווקא קשור אליו.. האם תוכלי לחדד לי בבקשה האם יש קשר בין כל הסימפטומים הללו לקשיי בליעה? מה יכול לגרום לקשיי בליעה כאלה מציקים וקשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון טעות
רונה28/01/2011סליחה, התכוונתי לשאול האם יש קשר בין כל הסימפטומים האל ולחיידק ההליקובקטר ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלל סימפטומים מתישים... - תגובה
ד''ר רועי הוד29/01/2011יכולות להיות סיבות רבות לקשיי בליעה: רפלוקס, זיהום, בצקת, בעיות במנגנון הבליעה וכו'. יש צורך בבדיקה שלך ושל כל הבדיקות שעשית על מנת שיהיה אפשר לנסות לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?