מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזופרינקסאייל06/02/2011
שלום רב,
מזה חודשיים אני סובל מגודש בגרון (יותר נכון באף).
טופלתי בכדורי אריוס, אח"כ מוקסיפן (את המוקסיפן לקחתי מהרופא משפחה) - שניהם לקחתי 10 ימים וזה לא עזר.
עשיתי בדיקת משטח גרון ויצא חיובי ואז לקחתי 10 ימים אוגמנטין שגם לא עזר.
שוב עשיתי משטח גרון (3 ימים אחרי סיום האנטיביוטיקה), אך הפעם, הבדיקה יצאה שלילי.
עוד 10 ימים אני עומד לעבור C.T צוואר רקמות רכות.
הייתי אצל 2 רופאי אף אוזן וגרון. האחת כפי שציינתי נתנה לי אריוס ושלחה אותי לרופא מומחה נוסף שיבדוק אותי דרך בדיקת תצפית פייבר, בה הרופא חושב שיש לי פוליפים והמליץ על ה - C.T.
האם יש משהו שאני יכול לעשות בינתיים?. קשה לי להירדם. במהלך היום זה פחות מפריע לי. אני גם מתקשה לעשות ספורט כי היובש משגע אותי. האם זה וירוס שיקח חודשים עד שיעבור? אני ממש אובד עצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזופרינקס - תגובה
ד''ר אביגיל ארד06/02/2011לא ציינת בן כמה אתה. חסימה אפית יכולה להיות בגלל הגדלת רקמה לימפתית בלע האפי - אדנואידים. הגדלת קונכיות האף. מחיצה עקומה או פוליפים אלרגיים באף. הטיפול הוא לפי הממצא. אם נבדקת עם סיב אופטי הרופא יכול לגלות את הדברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזופרינקס
אייל06/02/2011ד"ר אביגיל ארד שלום,
בהמשך למכתב הקודם, אני בן 28, הרופא שעשה לי את הבדיקה לפי הסיב אופטי,
חושב שיש לי פוליפים אלרגיים באף והמליץ שאעבור C.T צוואר רקמות רכות כדי לוודא שאכן זהו מצבי.
בהנחה שאכן יש לי פוליפים, מה לדעתך צורת הטיפול המתאימה?
כמו כן, אני לא מעשן, לא סובל מאסטמה, יש לי חוש טעם וריח, אין לי נזלת וכו'
ההרגשה היא של גודש בגרון שמסרב להתנקות ממני למרות שאני מנסה לשתות תה, דבש וסוכריות מציצה.
שאלה נוספת בתור "קלוסטרפוב", האם אותה בדיקת C.T היא במקום סגור וצר או שזה בחלל חדר רגיל (האם מכניסים אותי למעין "תעלה")?
תודה,
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזופרינקס - תגובה
ד''ר אביגיל ארד26/02/2011מכשיר ה CT הוא מכשיר פתוח ואין תחושת קלוסטרופוביה כפי שיש כנראה ב MRI. חשוב לדעת מה מצב האף והסינוסים. הפוליפים האלרגיים הם באף. בנזופרינקס זה לא פוליפים. בטעות אנשים קוראים לאדנואידים פוליפים. עשה כעצב רופאך וכך תתקדמו גם בטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?