אי אפשר יותר!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי אפשר יותר!
    חנה
    06/02/2011

כבר כמה חודשים שיש לי דפיקות והלומות חזקות באזור האוזניים/ראש/ - רק אם אני לוחצת על הצוואר בצורה מסוימת זה מפסיק לכמה שניות
    בזמן האחרון זה מתחזק ובלתי נסבל-במיוחד בשינוי תנועה של הראש, הייתי אצל רופא אוזנים בדק ואמר שלא רואה כלום והכל תקין שלח אותי לבדיקת שמיעה ולדופלקס עורקי צוואר וגם הם יצאו תקינים.
    מה עכשיו? הרי זה לא הגיוני שיש לי משהו ולא ימצאו מה
    ובסוף יהיה מאוחר מדי.מה להציע להם עכשיו? אולי צילום? שמישהו יראה כבר מבפנים מה הולך?
    הרופאה פשוט ישבה מולי וגיחכה וזה לא מתאים לי , בבקשה אני צריכה את עצתכם,תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי אפשר יותר!

הוספת תגובה

• אי אפשר יותר! - תגובה

ד''ר אביגיל ארד
    06/02/2011

אמנם לא שכיח כל כך אבל קיימים מצבים בהם נשמע הדופק באוזניים כתוצאה מסמיכות כלי דם תקין או פתולוגי לאוזן. לא ציינת בת כמה את ואם לחץ דמך תקין. במקרים שיש חשד כזה הבדיקה המתאימה היא mra. זהו MRI עם אנגיוגרפיה ביחד. אם רופאת אאג שלך לא יכולה לתת בדיקה כזו, גשי לנוירולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו