ירידנ בשמיעה .כפתורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידנ בשמיעה .כפתורים
    עודה רוני
    14/12/2007

שלום. הבת שלי בת שנה ו4 חודשים לפי כמה ימים שמנו לב שהיא לא מגיבה לקריאות שלנו , הא.א.ג אמר שיש לה הרבה נוזלים .אגב עשינו לה בדיקת שמיעה ובתותצאות היתה ירידה משמעותית בשמיעה הא.א.ג המליץ על, או דיקור או כפתורים, לפי כמות הנוזלים. לקחתי אתה לעוד א.א.ג והוא לא המליץ על דיקור בכלל, ולא על כפתורים בשלב הזה,הוא נתן לה טיפות לאף וגם אוגמנטין 400מ"ג כדי להוריד את הנזלים מהגרון והאף שהיו כבר יותר מחודש וחצי ועדיין אצלה מה שגורם לה לשיעול בעיקר בלילה .עכשיו אני ובולבל לעשות כפתורים או לא לעשות .מה היתרונות ומה החסרונות? האם כדאי לחכות וכמה זמן? וגם אני מפחד שזה יקח הרבה זמן עם התרופות שזה עלול להשפיע עליה מבחינת דיבור ,והאם הנוזלים של היום אחרי שמטפלים בהם עלולים להשפיע על השמיעה שלה בעתיד ? בשבלי זה מקרה מאוד דחוף כי הרופא החליט ניתוח ליום ראשון שזה עוד יומים בניתיים אני רוצה לחכות . ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידנ בשמיעה .כפתורים

הוספת תגובה

• צינוריות

ד''ר אביגיל ארד
    14/12/2007

לפי זה שרק לפני מספר ימים שמתם לב שהילדה לא שומעת , יתכן ובכלל מדובר בנוזלים מהזמן האחרון, אולי על רקע הנזלת והצינון. בגיל הזה , אם אין דלקות אזניים תכופות, ועם הסיפור הזה, אינני רואה כל חיפזון לרוץ לעשות כפתורים בשבוע הבא. היתרון הוא אמנם הקלה מידית בנוזלים ושיפור השמיעה, אולם לא בטוח שמוצו כל האפשרויות לפני כן. דווקא האופציה של לקחת אנטיביוטיקה ולהוריד גודש ולחכות קצת, נראית לי יותר מתאימה. לא להחפז. לעקוב. אם הנוזלים אכן מתמידים צריך יהיה לשקול כפתורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו