מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושות נוראיות בגרון-שני06/02/2011
אני בת 31 גילו לי לפני כשנה אסטמה,במקביל החלו לי נזלת אחורית וסינוסיטיס ונזלת-עשיתי טסטים לאלרגיה -יש לי אלרגיה לאבק ומטופלת באריוס. תחושות של צריבה בגרון אובחנה עי א א ג כרפלוקס וטופלתי בלנטון,עשיתי גם גסטרוסקופיה שיצאה תקינה -ורשמו שאין עדות לרפלוקס.
מזה כחצי שנה אני סובלת מכאבים חזקים בגרון ,תחושה כאילו הגרון נמתח מחנק ומשהו תקוע בגרון- הייתי אצל ר משפחה גם אצל וא א ג שהתבוננו בגרון חיצונית ואמרו שאין כלום... רופא הריאות שלי גם עשה לי בדיקות תפקודי ריאות וטען שזה לא קשור לאסטמה.
חזרתי אליהם כבר מס' פעמים כי זה לא עובר ואני מרגישה מיואשת,כי בנוסף להכל גם האף נסתם לי המון במהלך היום ,בלי נזלת,הקונכיות פשוט חוסמות אותו.. והתחושות יש לי בגרון ואף סתום פלוס אסטמה מפריעות לי בתפקוד לגמרי!
שאלתי היא-האם מספיק שרופא א א ג יסתכל לתוך הגרון מבחוץ מבלי לעשות בדיקה פולשנית כמו סיב אופטי או צילום?
אני קוראת עכשיו בפורום ורואה שאנשים מקבלים בדיקה של סיב אופטי צילום או סיטי ואני כבר חצי שנה סובלת ואומרים לי שזה כלום מבלי לבדוק פנימית ,אני פשוט פותחת את הפה/אף הרופא מתבונן שבידו פנס שמאיר את הפה שלי וזהו.
אני מרגישה נואשת כבר , לדעתכם יש טעם לפנות לרופא א א ג באופן פרטי או שזה מיותר,האם זה מוצדק שאני מרגישה שלא בדקו אותי כראוי או שאני טועה..??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושות נוראיות בגרון- - תגובה
ד''ר רועי הוד08/02/2011אני חושב שלאחר זמן רב בו את מתלוננת על כאבי בליעה/גרון- יש צורך בבדיקת א.א.ג מקיפה יותר: סיב אופטי, מראה- על מנת שיתרשמו ממצב הגרון העמוק. הדמיה כלשהי אפשר יהיה לעשות לאחר מכן במידה והבדיקה תהיה תקינה אך עדיין ימשכו הסימפטומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מקבל באופן פרטי?
שני09/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מקבל באופן פרטי? - תגובה
ד''ר רועי הוד09/02/2011לצערי עדיין לא :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשני- לתחושות נוראיות בגרון.
מירית20/02/2011שלום שני.
אני בת 50 ועברתי בדיוק אותו תהליך כמו שלך ועם אותן תחושות כאילו סיפור שחוזר על עצמו.
וגם אצלי כאבי הגרון הולכים וחוזרים כאבים איומים כאילו משהו תקוע בגרון גם אצלי לא נעשה כלום ולא נתנו לי שום טיפול למעט מה שאת קיבלת , הדבר היחידי שאכן עשו לי הוא צילום מערות האף שיצא תקין.
האם נמצא כבר פתרון לבעיה שלך או האם הלכת באופן פרטי לרופא .?
מיואשת ממש כמוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?