ואקום באוזן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ואקום באוזן
    קרן
    10/02/2011

שלום, ביום שבת הגעתי לבי"ח עם דלקת אוזניים דו צידית חריפה. באחת האוזניים היו שלפוחיות שפוצצו. כטיפול נתנו לי אנטיביוטיקה. אומנם מאז חל שיפור ניכר ופסקו כאבי האוזניים המטורפים וכן הגודש באף, אך עדיין יש לי ואקום בשתי האוזניים, כאשר באוזן בה היו השלפוחיות הוא ממש מציק. הדבר גורם לי לתחושת "סמרטוטיות", בחילות, ותחושת סחרור כאשר אני מסתובבת, מה שמביא אותי לבלות את מרבית היום בשכיבה.
    שאלתי היא - האם זה נורמלי? תוך כמה זמן אמור הואקום לעבור? האם יש צורך בהליכים נוספים? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ואקום באוזן

הוספת תגובה

• תספת חשובה

קרן
    10/02/2011

חשוב לציין שאין לי כל הפרשות מהאוזניים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואקום באוזן - תגובה

ד''ר רועי הוד
    10/02/2011

יכול להיות נורמלי לאחר דלקת אוזניים הרגשת המלאות הזו באוזניים. אמור לעבור תוך בערך שבועיים מהדלקת. אם לא יעבור- גשי לבדיקה חוזרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו