אוזן ימנית סתומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוזן ימנית סתומה
    בטי
    11/02/2011

מזה תקופה אני סובלת מסתימה באוזן ימין אין בה שעווה קיבלתי שתי תרופות DESOREN ו-CILOAN אני לא מרגישה שיפור במצב. הרופא המטפל שלח אותי לעשות משטח של האוזן לבדוק אם אין פטריה או זיהום אחר וכדי לתת לי אנטיביוטיקה מתאימה. התשובה שקיבלתי מהמעבדה EAR CULTUER -ממצה ו-NO GROWTH , אבקש לסייע לי בתוצאות וכמו כן האם ניתן לתת לי יעוץ איזו תרופה לקחת ואיזה בדיקות כדאי לי עוד לעשות, אין לי כאבים אך זה מאוד מציק לשמוע באוזן אחת. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוזן ימנית סתומה

הוספת תגובה

• אוזן ימנית סתומה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    12/02/2011

אין צמיחה בתרבית. קשה לי לענות ללא בדיקה, יכולות להיות סיבות רבות להרגשת אטימות, גשי להבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוזן ימנית סתומה

בטי
    12/02/2011

תודה על תשובתך כבר כמעט חודש אני נמצאת בטיפול בבעיה ועדיין אין פתרון לפי תשובתך אין בעיה של דלקת או פטריה אבל אני מרגישה כאילו איזה גוש סותם לי את האוזן וזה מאוד לא נעים אשמח לקבל תשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוזן ימנית סתומה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    12/02/2011

שוב, קשה לי לענות ללא בדיקה, אולי לכלוך, אולי נוזלים מאחורי עור התוף, אולי בעיה אחרת. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו