אוזן סתומה בעקבות ניקוי אוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוזן סתומה בעקבות ניקוי אוזניים
    שני
    16/02/2011

שלום רב,
    אני בת 24, בריאה באופן כללי..
    יש לי הרגל מגונה כבר כמה שנים וזה ניקוי אוזניים כרוני. אני מנסה להפסיק עם זה אבל אני לא ממש מצליחה. בכל אופן לפני שבוע ניקיתי את האוזניים ופתאום הרגשתי שאוזן שמאל נסתמה לי,בדקתי אם נכנסו לי חתיכות צמר גפן אבל לא היה כלום,גם לא הרגשתי שפגעתי לעצמי בעור התוף או משהו כזה,לא היו לי כאבים.מאז אני לא שומעת באוזן הזאת טוב.אני יודעת שתשובה לשאלה מחייבת בדיקה אבל יכול להיות שאני לא אשמע יותר?כלומר שהנזק הוא בלתי הפיך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אוזן סתומה בעקבות ניקוי אוזניים - תגובה

ד''ר רועי הוד
    17/02/2011

כמו שחשבת, יש צורך בבדיקה. ככה"נ מדובר בלכלוך שנדחף פנימה וגרם לחסימה של תעלת האוזן החיצונית, במקרים נדירים יותר יכול להיות חור בעור התוף או נזק אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוזן סתומה לאחר טיפול

עדינה
    26/02/2014

האוזן שלי הייתה סתומה כשבועיים. הרופא מצא שיש פקק והוציא וניקה. האוזן נשארה סתומה. מה זה יכול להיות? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוזן סתומה לאחר טיפול - תגובה

ד''ר רועי הוד
    02/03/2014

נוזלים מאחורי עור התוף/דלקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו