כאבים הגרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים הגרון
    יוסי
    20/02/2011

אני סובל מזה חודשים רבים מכאבים באיזור השקדים ימין ושמאל נעשו מס' רב של ביקורים אצל רופא אא"ג שביצע אנדוסקופיה פיבר אופטית מס' פעמים אך ללא ממצא מיוחד,הכל תקין לדעת הרופא, כמה פעמים נראה אודם בארטנואידים, ניתן טיפול של לנטון ותרסיס סטרואידים בשאיפה בהתחלה עם הטבה אך לאחר כמה זמן חזרו הכאבים בוצע ביקור אצל גסטרולוג מומחה, שהרופא אמר לדעתו יכול להיות בעייה גסטרולוגית(יש עבר של ibs) הגסטרולוג שלל בעיה גסטרולוגית בהקשר הזה. הרופא אא"ג עדיין דוגל שזה בעיית גסטרו ו/או מתח(יש לציין שאני לא חש מתח או לחץ).
    אני שואל מה ניתן לעשות הכאב נמשך ומפריע? האם יש איזה בדיקה שניתן לעשות(הרופא אמר שזה שהאנדוסקופיה זה הדרך הכי טובה ואין משהו אחר) או פיתרון אחר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים הגרון

הוספת תגובה

• כאבים הגרון - תגובה

ד''ר רועי הוד
    20/02/2011

באמת עברת הרבה בדיקות טובות, אין לי רעיון נוסף לבדיקה בשלב זה. מה עם הדמיה כלשהי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...

יוסי
    20/02/2011

תודה רבה על התגובה ד"ר...
    מה הכוונה הדמייה? שאלתי את הדוקטור והוא אמר שהכי טוב זה המצלמה שהוא עשה כמה פעמים (אנדוסקופיה) ואין משהו שהוא מכיר טוב יותר כי זה מגיע וממחיש את המצב...
    בגלל זה אני עובד עצות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה... - תגובה

ד''ר רועי הוד
    20/02/2011

נשמע שהוא עשה לך בדיקות טובות, הדמיה זה צילום כלשהו להדגים את מצב הגרון/צוואר וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה..

יוסי
    20/02/2011

אז לדעתך לא ניתן לעשות כלום חוץ ממה שנעשה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו