תחושת שמיעה כאילו שיש מים באזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת שמיעה כאילו שיש מים באזניים
    יערה
    22/02/2011

לפני כשנה שמתי לב שהשמיעה שלי לא כרגיל וזה בא לידי ביטוי כאילו שיצאתי מתוך מים עמוקים והמים לא יצאו מתוך האזניים. לפני כחודש הייתי בבדיקת שמיעה אבל לא נמצא שום דבר חריג (שומעת מצויין). לאחר מכן פניתי לרופא אזניים נוסף ולאחר בדיקה נמסר שאין לי התגבשות של שעווה באוזן ולכן כטיפול נסיוני קיבלתי תרסיס לאף ונתבקשתי להשתמש פעם ביום למשך חודש. כשבועיים אני משתמשת בתרסיס אך ללא הועיל מה שכן לאחרונה אולי כיומיים לפני ביקורי אצל הרופא האחרון מלווה אותי תופעה חדשה של נזלת ולעיתים מאוד קרובות בבוקר, בצהריים ובערב ולא מצינון. כאשר אני מקנחת את האף יש תחושה מוזרה כאילו שיש שחרור מסויים מלחץ והאטימות שיש לי באזניים ומיד לאחר מכן המצב חוזר לקדמותו לאחרונה. בימים האחרונים החלו לי לחצים חוזרים ונשנים וכאבים קלים בתוך האוזניים.

לציין שלא סבלתי מאלרגיה הקשורה בצינון ו/או ליווי נזלת ,לאור המידע האם יש רופא מומחה שאוכל לפנות אליו ?

תודה מראש,

יערה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תחושת שמיעה כאילו שיש מים באזניים - תגובה

ד''ר רועי הוד
    24/02/2011

הייתי מתחיל ברופא מטפל ואז א.א.ג, יש צורך בבדיקה לצורך אבחנה וטפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו