מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקתא23/02/2011
שלום!
לפני כ5 ימים החלו לי כאביםאוזן ימין, הכתי לבדיקת רופא משפחה, הוא נתן לי טיפול של משככי כאבים וטיפות מסוג דקס- אוטיק ו מסוג סילוקסן.
אמר שזו דלקת ושהטיפול אמור לעזור.
עברו כבר 4 ימים, ואין שום שיפור, ואף הופיעו כאבי גרון+ תפליטים.
הלכתי לרופא אחר היום, (משפחה) היא נתנה לי טיפות מסוג "אוטומיצין" ואנטיביוטיקה מסוג מוקסיפן.
כמו כן עשתה לי תרבית גרון, שעליי להביא אותה למעבדה מחר בבוקר.
אני לא יכולה לסבול את הכאבים, הם מחמירים בעיקר לקראת הערב ואני לא יכולה לישון בלילות.
רציתי לשאול מספר שאלות:
1. האם זה בסדר שהתרבית נמצאת אצלי עד מחר, והיא לא במקרר? או שעליי לשים אותה במקרר ללילה?
2. כמו כן, רציתי להתייעץ איתך לגבי האנטיביוטיקה שקיבלתי לדלקת גרון+אוזניים, האם המוקסיפן באמת יכול לעזור לי במצב שלי.
חשוב לציין כי כל 5 הימים לא סבלתי מחום! (טפו טפו טפו).
3. האם אני יכולה להפסיק בשימוש של הטיפות הראשונות שקיבלתי, מפנישהן בכלל לא עוזרות לי ואף מחמירות את המצב.
(רופאת המשפחה אמרה כי מתחילה לי מעט דלקת באוזן השניה!!) מה שהכי פחדתי ממנו.
סליחה על ההצפה... ומקווה שתענה בהקדם.
תודה רבה,
אלכס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת - תגובה
ד''ר רועי הוד24/02/20111. לא נראה לי שיש צורך לשים אותך במקרר.
2. מוקסיפן יכול לעזור לשתי הדלקות.
3. דקסאוטיק וצילוקסן לרב עושות את אותה עבודה, לא היית משתמש בשתיהן, לא בטוח שגם אחת תעשה משהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?