צרידות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צרידות
    רויטל
    24/02/2011

לפני כ 3 ימים הקול שלי התחיל להצטרד וכעת איניני יכולה אפילו לדבר( יוצא אויר מפי).
    נבדקתי עלידי אץאץג שצילם את המיתרים וביקש מימני לתת מנוחה לקול לשבועיים!!!! . שאלתי היא האם יש תרופות שיכולות לזרזרז?? כי אני לקראת חתונה ב 16/3 ואני בלחץ נוראי להשאר כך !! תוך כמה זמן עוברת הצרדת ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צרידות

הוספת תגובה

• צרידות - תגובה

ד''ר אביגיל ארד
    25/02/2011

אם מדובר בדלקת של מיתרי הקול, או בצרידות על רקע מאמץ קולי רב - לעיתים ניתן לזרז ההחלמה על ידי סטרואידים. שתיקה גם כן תועיל מאד. לא ללחוש. לשתות הרבה. מזל טוב לחתונה. מקווה שלא איבדת את הקול מאד התרגשות....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צרידות לפני חתונההה עזרה דחוף!!!!!!

רויטל
    26/02/2011

תודה רבה על תגובתך המהירה.
    רופא א.א.ג גם אמר לי לתת מנוחה למיתרי הקול למשך שבועיים ולא לדבר ושאלתי איך זה אפשרי שלא לדבר???????? אני לקראת חתנה וי ש ליעוד מלאא הכנות וסידורים , אני כבר לא יועדת מה לעשות !!!!!! מה אתה מציע???
    הוא רשם לי בהפניה מיתרים מעובים דו"צ עם pseudosulcus vocalis ובצקת איזור אריטנאודים
    אין סגירה מלאה בעת פונקציה
    בתדר מסויים הקול יותר צלול
    הוא המליץ לי בדיקת strobe
    יעוץ קלינאאית תקשורת ותרגילי דיבור
    טיפול lprd
    ושאלתי האם הקול שלי יחזור לקדמותו??. ומתיי
    מה עליי לעשות בנתיים על מנת שיחזוררר החינה שלי שבוע הבאא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צרידות לפני חתונההה עזרה דחוף!!!!!! - תגובה

ד''ר אביגיל ארד
    28/02/2011

התאור של פסוידוסולקוס ובצקת מתאים לרפלוקס. קני לך קופסא של טאמס. טבליות נגד צרבת. קחי אחד אחרי כל ארוחה ועוד אחד לפני השינה. המעיטי בקפאין, אוכל חמוץ, חריף, מטוגן, עגבניות וחצילים. אל תשתי אלכוהול. שתי הרבה מים, דברי כמה שפחות, במיוחד בטלפון. שבועיים לפני החתונה כבר הכל מוכן . אין מה לאמץ את הקול. מזל טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו