מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צרידותרויטל24/02/2011
לפני כ 3 ימים הקול שלי התחיל להצטרד וכעת איניני יכולה אפילו לדבר( יוצא אויר מפי).
נבדקתי עלידי אץאץג שצילם את המיתרים וביקש מימני לתת מנוחה לקול לשבועיים!!!! . שאלתי היא האם יש תרופות שיכולות לזרזרז?? כי אני לקראת חתונה ב 16/3 ואני בלחץ נוראי להשאר כך !! תוך כמה זמן עוברת הצרדת ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרידות - תגובה
ד''ר אביגיל ארד25/02/2011אם מדובר בדלקת של מיתרי הקול, או בצרידות על רקע מאמץ קולי רב - לעיתים ניתן לזרז ההחלמה על ידי סטרואידים. שתיקה גם כן תועיל מאד. לא ללחוש. לשתות הרבה. מזל טוב לחתונה. מקווה שלא איבדת את הקול מאד התרגשות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרידות לפני חתונההה עזרה דחוף!!!!!!
רויטל26/02/2011תודה רבה על תגובתך המהירה.
רופא א.א.ג גם אמר לי לתת מנוחה למיתרי הקול למשך שבועיים ולא לדבר ושאלתי איך זה אפשרי שלא לדבר???????? אני לקראת חתנה וי ש ליעוד מלאא הכנות וסידורים , אני כבר לא יועדת מה לעשות !!!!!! מה אתה מציע???
הוא רשם לי בהפניה מיתרים מעובים דו"צ עם pseudosulcus vocalis ובצקת איזור אריטנאודים
אין סגירה מלאה בעת פונקציה
בתדר מסויים הקול יותר צלול
הוא המליץ לי בדיקת strobe
יעוץ קלינאאית תקשורת ותרגילי דיבור
טיפול lprd
ושאלתי האם הקול שלי יחזור לקדמותו??. ומתיי
מה עליי לעשות בנתיים על מנת שיחזוררר החינה שלי שבוע הבאא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרידות לפני חתונההה עזרה דחוף!!!!!! - תגובה
ד''ר אביגיל ארד28/02/2011התאור של פסוידוסולקוס ובצקת מתאים לרפלוקס. קני לך קופסא של טאמס. טבליות נגד צרבת. קחי אחד אחרי כל ארוחה ועוד אחד לפני השינה. המעיטי בקפאין, אוכל חמוץ, חריף, מטוגן, עגבניות וחצילים. אל תשתי אלכוהול. שתי הרבה מים, דברי כמה שפחות, במיוחד בטלפון. שבועיים לפני החתונה כבר הכל מוכן . אין מה לאמץ את הקול. מזל טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?