מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעול, ליחה ו...נגמר לי הקולרעות25/02/2011
סבתי היקרה מאוד, אישה בריאה, צלולה אך אסמטית בת 85 סובלת מזה 3 חודשים מתופעה מוזרה שהרופאים (משפחה ואף אוזן גרון) לא מוצאים לה פתרון.
יש לה ליחה הגורמת לשיעול חזק שגומר לה את הקול.לעיתים השיעול גורם להוצאת ליחה שקופה.התהליך אינו מלווה בכאב ואין כאב באופן כללי בשום איבר.
צילום בית חזה ובדיקות רפואיות קבעו שהריאות נקיות וגם הגרון.
בדרך כלל סובלת מאסטמה כאשר דרך הטיפול היא אנהלציה עם אירוונט וונטולין/משאף עם סרטייד-דיסקוס 50/250 מ"ג.
הטיפול הנ"ל לא מסייע למצבה. טופלה גם באנטיביוטיקה שלא הועילה.
יש לה דברי חוכמה לומר-אני רוצה לשמוע....בבקשה תעזרו לנו!
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול, ליחה ו...נגמר לי הקול - תגובה
ד''ר אביגיל ארד25/02/2011איזה כיף לך שיש לך סבתא כזו....האם נשקלה התופעה של רפלוקס????(חזרה של חומצות מהקיבה לגרון).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריפלוקס
רעות26/02/2011תודה על המענה.
בנוגע לריפלוקס-איני יודעת, אברר...
אם כי אני יודעת שזו תופעה שמוכרת אצל תינוקות. האם ידועה גם אצל מבוגרים?
היא אינה שינתה את התפריט שלה וכן משתדלת לאכול תזונה בריאה ומזינה.
מה יכול לעזור במקרה של ריפלוקס? האם המנעות מחלק מהמזונות החומציים יכולים להפחית את התופעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריפלוקס - תגובה
ד''ר אביגיל ארד26/02/2011רפלוקס קיים בכל גיל. אצל תינוקות זה מתבטא בפליטה. אצל מבוגרים יכול להתבטא בצרבת אבל יכול להיות ללא צרבת ועם ביטוי בגרון בצורת שעול, תחושת ליחה בגרון, ועוד ועוד...חשוב גם לבדוק אילו תרופות קבועות היא מקבלת, כי יש תרופות למשל ללחץ דם הגורמות לשעול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?