מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה באוזן שמאלשני25/02/2011
שלום אני בן 31 יש לי כול הזמן כאבים באוזן שמאל וככול הנראה זה עושה לי סחרחורות ומשפיע לי על מערכת העצבים בדקתי בקופת חולים ואין דלקת באוזן הם שלחו אותי לבדיקת שמיעה והכול היה תקין אני חסר אונים יש בדיקת ברה שאני מפחד לעשות אבקש את עצתך המקצועית איזה בדיקה אני יכול לעשות על מנת לזהות את גורם הבעיה שיש לי רק באוזן שמאל אבקש המלצה ממך לאיזה בדיקות אני אומר ללכת כי אני כבר לא יודע מה לעשות ואין לי פיתרון ואני בשלוש שנים האחרונים עובר סבל שלא היה לי בעבר אני אפילו מוזיקה לא יכול לשמוע זה ישר עושה לי סחרחורת ושאני מנער את הראש למעלה ולמטה זה גם עושה לי סחרחורת ואני מרגיש שאני עומד ליפול כול הזמן אבקש תשובה בהקדם ואולי אתה תוכל לעזור לי איך לפתור את הבעיה שהגיעה משום מקום מיוחד ומלווה אותי 3 שנים תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלגתה על השאלה שלי זה חשוב לי תשובה
שני26/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה באוזן שמאל - תגובה
ד''ר אביגיל ארד26/02/2011בדיקת BERA אינה בדיקה פולשנית או מכאיבה. מצמידים לך אלקטרודות לקרקפת ואת צריכה לשכב בשקט ולשמוע רעש. אין כאבים . יש לבדוק את כל נושא הסחרחורת אצל א.א.ג, נוירולוג ולעיתים גם אורטופד, רופא עיניים פה ולסת. כאבים באוזן יכולים להיגרם גם מבעיה במפרק הלסת. בדיקות אחרות לסחרחורת וחוסר יציבות הן ENG ופוסטורוגרפיה. מבוצע באיכילוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?