שאלה בקשר לטיניטוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לטיניטוס
    דור
    19/12/2007

שלום!
    לפני כשבוע הייתי אצל רופא אאג בגלל גודש באף במשך חודש, אוזניים סתומות וטיניטוס קל שהחל יום לפני הביקור..
    לאף הוא הביא לי פליקסונז לחודש ובקשר לאוזניים הוציא לי פקק שעווה.
    הטיניטוס והרגשת האוזניים הסתומות עברו למשך כמה שעות,אך אחרי זה הכל חזר..
    שבוע אחרי זה הלכתי אליו שוב בגלל הטיניטוס שהחמיר מעט ועדיין אוזניים ואף סתומים..
    הוא הביא לי זימון לבדיקת שמיעה ואוורור אוזניים..הוא אמר לי שהטיניטוס נגרם ככל הנראה בגלל שהאף סתום והוא אחראי על אוורור האוזניים ובגלל זה אני שומע טיניטוס..השאלה שלי היא:
    האם לדעתך הוא צודק??כי לא נחשפתי לשום רעש חזק ואין לי היסטוריה של אוזניים(אני עוד צעיר..בן 16)!
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לטיניטוס

הוספת תגובה

• משהו קטן ששכחתי

דור
    19/12/2007

שכחתי לשאול עוד שאלה קטנה-
    בהנחה שזה אוורור האוזניים,האם יש טיפול?אם כן,כמה זמן מרגע הטיפול לוקח לטיניטוס לעבור?
    תודה שוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אזניים

ד''ר אביגיל ארד
    20/12/2007

כאשר אנחנו מצוננים והאף סתום יכול לקרות שיש גם גודש מאחורי האף, באזור הקשור לאוורור של האוזן. אותה תעלה, שדרכה אנחנו משווים לחצים בטיסה או בצלילה - חסומה מעט. מכך יכול לנבוע לחץ באזניים ולפעמים אפילו הצטברות נוזלים באזניים. הטיפול הוא על ידי מורידי גודש למיניהם. לעיתים יש צורך בטיפול אנטיביוטי ובטיפות אף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו