דלקות גרון חוזרות- דחוף מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות גרון חוזרות- דחוף מאוד
    תמר
    19/12/2007

אני סובלת מדלקות גרון חוזרות ולוקחת כל פעם אנטיביוטיקה: רפאפן,צפורל,אוגמנטין לעיתים ישנה רק אדמומיות בגרון ללא נקודות לבנות המעידות על דלקת על השקדים.
    הדלקות חוזרות לפחות פעם בחודש/פעמיים בחודש. לאחר סיום של הטיפול הרפואי ל-10 ימים שוב לאחר יומיים ישנה אדמומיות בגרון.
    מה שמענייןשהייתי אצל רופא והוא אמר לי שיש לי דלקת ,יום למחרת הלכתי לרופא אחר המתמחה בתחום אף אוזן גרון והוא אמר שאין לי כלל דלקת ואני לא צריכה טיפול אנטיביוטי.
    האם יש טיפול מונע? אני כבר מיואשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקת גרון

ד''ר אביגיל ארד
    20/12/2007

קודם כל חשוב לדעת אם אכן מדובר בזהום על ידי חיידק הסטרפטוקוק או שמדובר בזהום ויראלי או משהו אחר. לצורך זה יש לעשות משטח גרון לפני שאת לוקחת ולו כדור אחד של אנטיביוטיקה. אם אכן מדובר בחידק כדאי לבדוק את בני הבית או כל מי שאת עלולה להידבק ממנו כדי לשלול שמישהו נשא של החיידק ומדביק אותך (הנשא לא חייב להיות חולה בכלל). אם אכן זה סטרפ. ולא נמצא החיידק יש טיפול מונע אנטיביוטי לתקופה ממושכת בכדורים או זריקות ואם כלום לא עוזר מסירים את השקדים בניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו